Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Google: Συμπράττει με την CIA



Η Google Ventures και η In-Q-Tel επενδυτική εταιρεία της CIA, χρηματοδοτούν από κοινού εταιρεία η οποία παρακολουθεί το διαδίκτυο αναζητώντας διασυνδέσεις μεταξύ ατόμων, ομάδων ή γεγονότων, σύμφωνα με την αναδημοσίευση του adslgr.com, από το πάντα έγκυρο wired.

H εταιρεία με την ονομασία Recorced Future έχει δημιουργήσει το Temporal Analytics Engine, ένα εργαλείο ανάλυσης προβλέψεων το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία πηγαίνει πιο πέρα από την απλή αναζήτηση, εξετάζοντας τους "αόρατους" συνδέσμους που αναφέρονται σε παρόμοιες συνθήκες.

Tα τελευταία χρόνια οι μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α. φαίνεται να ενδιαφέρονται αρκετά για την ανοιχτή πληροφορία που είναι διαθέσιμη σε όλους και την αξιοποίηση της.

Μην ξεχνάμε ότι η Ιn-Q-Tel πρόσφερε στήριξη στην Keyhole, πριν την εξαγορά της τελευταίας από την Google για την ανάπτυξη του Google Earth.

Τέλος δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται Google και CIA καθώς η πρώτη έχει πουλήσει servers στις μυστικές υπηρεσίες των H.Π.Α. αλλά και συνεργασθεί με την NSA μετά την επίθεση που δέχτηκε το χειμώνα από Κινέζους hackers.

Τελικά, όλοι αυτοί που υποπτεύονταν εδώ και καιρό τον ρόλο του γίγαντα της αναζήτησης, δεν είχαν καθόλου άδικο που τον κατηγορούσαν.

Labels: , , , ,

2 Comments:

At 10 August, 2010 01:45 Anonymous Ανδρέας Κ. said...

Είναι αυτό που έλεγα ποιοοο πριν!
Τι να το κάνω το https της google αν αυτός που με παρακολουθεί ΕΙΝΑΙ η google!

 
At 10 August, 2010 15:34 Anonymous MinO said...

Ασ' τα να πανε... μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...

 

Post a Comment

<< Home