Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Cosmote Internet On The Go: Κατάργηση Δωρεάν SMS & Τέλους



Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Cosmote ανακοινώθηκε ότι από 01/12/2010 θα έχουμε κατάργηση των δωρεάν SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα στα οικονομικά προγράμματα Cosmote Internet On The Go.

Λόγω της παραπάνω τροποποίησης στα παραπάνω προγράμματα δεν θα επιβάλλεται Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας επί του παγίου και της χρήσης Internet.

Για τα συγκεκριμένα προγράμματα, το Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας θα επιβάλλεται μόνο στις περιπτώσεις που γίνει χρήση των υπηρεσιών SMS, GPRS WAP, DATA/FAX, καθώς και υπηρεσιών πολυμεσικής πληροφόρησης.

Οι συνδρομητές των ανωτέρω προγραμμάτων έχουν το δικαίωμα να καταγγείλουν αζημίως τη σύνδεσή τους εντός ενός μηνός από τη δημοσίευση της παρούσας.

Πληροφορίες για τις αλλαγές στα προγράμματα COSMOTE Internet On The Go παρέχονται στην ιστοσελίδα www.cosmote.gr στην ενότητα Επίκαιρα & Ενδιαφέροντα, και από τη Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών της COSMOTE (1212 από κινητό τηλέφωνο για ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου -με χρέωση 0,1230€/κλήση-, και 1200 από κινητό τηλέφωνο για επαγγελματίες -χωρίς χρέωση).

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home