Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



First Look: Case Mate Barely There



Μετά την προτροπή του φίλου και συνοδοιπόρου Μανώλη (Andy-fatic) παρέλαβα εχθές μέσω ebay μια από τις καλύτερες cases για to iPhone 4.

Ο λόγος για την Barely There της Case Mate την οποία και συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους ακόμα δεν έχουν αγοράσει case για το jesus phone τους.

Μιλάμε για μια θήκη τόσο λεπτή και ντελικάτη που ξεχνάς πολλές φορές ότι την φοράς, το υλικό της είναι πολύ καλό και αν μη τι άλλο μου έλυσε το πρόβλημα του κρατήματος, καθώς συνηθισμένος από το οβάλ του προηγούμενου μοντέλου είχα την αίσθηση ότι θα μου γλιστρήσει από τα χέρια.

Όσοι θέλετε μπορείτε να δείτε ένα πολύ καλό συγκριτικό του Μανώλη εδώ.

Για την ιστορία το κόστος της θήκης μαζί με τα έξοδα αποστολής δεν ξεπέρασαν τα 19 €.

Labels: , , , , ,

7 Comments:

At 22 October, 2010 01:17 Anonymous ktsak said...

Εγώ πάντως Μπάμπη παρήγγειλα να δοκιμάσω αυτό http://cnn.cn/shop/apple-iphone-black-back-cover-silverblack-metal-insert-p-10154.html
Για να δούμε τι θα δούμε .....

 
At 22 October, 2010 07:40 Anonymous MinO said...

Καλή φαίνεται και έχει και πολύ ωραιο χρώμα.. το μόνο που με προβληματίζει είναι μηπως η απουσία πλαϊνού πλαισίου και το απευθειας κούμπωμα "πληγώσει" την συσκευή..

 
At 22 October, 2010 07:49 Anonymous MinO said...

Να μου πεις 2 βιδες ειναι για να το αποσυναρμολογήσεις ... αλλά ποτε δεν ξέρεις....

 
At 22 October, 2010 12:21 Anonymous Andy-fatic said...

Ήρθε κιόλας;;; Μπράβο! Την πήρες και σε σούπερ τιμή! Βάλε και το screenprotector του, αν δεν το έχεις ήδη κάνει, το συγκεκριμένο είναι πολύ λεπτό και εντελώς διάφανο.

 
At 22 October, 2010 15:33 Anonymous MinO said...

Ναι ηρθε... Ξερεις οτι με τα screen protectors δεν τα παω καλα... τον εβαλα αλλα δεν τον κρατησα ουτε 3 ωρες δεν με βολευε ... :)

 
At 22 October, 2010 16:04 Anonymous Andy-fatic said...

Λοιπόν, άκου να δεις. Αγοράζω ένα screen protector απο public πριν έρθει η case-mate. Αφαιρώ την εξωτερική ζελατίνα και την τοποθετώ πάνω στη συσκευή. Τέλος βγάζω το χαρτάκι μετά κόπων και βασάνων, το οποίο νόμιζα ότι υπάρχει απλά για να ξανασηκώσω το screenprotector σε περίπτωση που δεν κάτσει καλά. Λάθος!
Μετά από 1 μήνα, βλέπω ότι έχει σηκωθεί και τσαλακωθεί στην πάνω αριστερή γωνία, λέω "δεν πειράζει, θα το αφαιρέσω σπίτι και θα βάλω το screenprotector της case-mate". Πάω σπίτι, αφαιρώ το χαλασμένο screenprotector (έτσι νόμιζα) και βάζω το επόμενο. Δεν μου κάθεται, όμως, καλά και το σουτάρω (όταν το τοποθέτησα και πήγα να αφαιρέσω το χαρτάκι, δεν ξεκολούσε και αυτό με τίποτα και άφησε κόλλες). Αφού το αφαιρώ, κοιτάζω καλά καλά και βλέπω ένα περίγραμμα γύρω από τη μπροστινή κάμερα και το ακουστικό, σα να υπήρχε και άλλη ζελατίνα. "Μα αφού τις είχα αφαιρέσει και τις δυο", σκέφτομαι. Κοιτάζω προσεχτικότερα και όντως υπήρχε ζελατίνα, την αφαιρώ. Ξανακοιτάζω, υπήρχε ΚΑΙ ΑΛΛΗ ζελατίνα από κάτω!!! Και τότε καταλαβαίνω τι είχα κάνει. Κάθε screenprotector έχει 2 προστατευτικές εξωτερικές μεμβράνες, μία από κάτω που βγάζεις πριν την τοποθέτηση και άλλη μία από πάνω που βγάζεις μετά την τοποθέτηση. Και το χαρτάκι που υπάρχει στο τέλος, είναι για να τραβήξεις αυτή τη δευτέρη εξωτερική. Οπότε για ένα μήνα είχα διπλό screenprotector (και αναρωτιόμουν γιατί μου φαινόταν τόσο παχύ) και μόλι έβαλα το δεύτερο της case-mate, βρέθηκα για λίγο ΜΕ 3 ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ μαζί!!!

Πόσο άμπαλος μπορεί να είμαι;

 
At 22 October, 2010 17:00 Anonymous MinO said...

Xαχαχαα... Έπος!!

Σου λέω δεν τις παω τις ζελατινες για κατι τετοια....

Οσο καιρο ασχολουμαι με ppc και iPhone ποτε δεν μου εκατσαν καλά...

Και να σου πω και κατι, αντε μέγιστο να κρατησω συσκευη ενα, ενάμισι χρονο σκάρτα..

Ποτε δεν ειχα προβλημα με την οθονη τους και ας μην φοραγα ζελατινα... :)

Αρα ζω μια χαρά και χωρις αυτές :)

 

Post a Comment

<< Home