Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Κυκλοφόρησε ο NovaBox HD PVR 865



Δόθηκε στην κυκλοφορία, όπως αναμενόταν, ο νέος αποκωδικοποιητής της NOVA με την ονομασία NovaBox HD PVR 865.

Κάποια από τα χαρακτηριστικά του είναι:
Full High Definition (MPEG4, 1920 x 1080i),
Ηχο Dolby Digital surround (5.1.),
Σκληρός δίσκος 320G (έως και 100 ώρες εγγραφής),
Θύρα Ethernet (για σύνδεση στο internet),
Θύρες HDMI και USB.
Ο συγκεκριμένος αποκωδικοποιητής θα διατίθεται χωρίς επιπλέον χρέωση στους συνδρομητές με την υπηρεσία Nova plus.

Παρακάτω ακολουθεί το πλήρες Δελτίο Τύπου:
Φτιάξτε το δικό σας πρόγραμμα με τον νέο αποκωδικοποιητή NovaBox HD PVR 865 και την υπηρεσία Nova plus και υποδεχτείτε το μέλλον της τηλεόρασης!

Κυκλοφόρησε ο νέος αποκωδικοποιητής NovaBox HD PVR 865 που παρέχει στο συνδρομητή το καλύτερο περιεχόμενο της Nova σε ποιότητα Full HD. Αποκτήστε τον νέο αποκωδικοποιητή, ο οποίος θα διατίθεται στους συνδρομητές με την υπηρεσία Nova plus χωρίς επιπλέον χρέωση μόνο από τη Nova, την πρώτη ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα.

Με τον νέο αποκωδικοποιητή και την υπηρεσία Nova plus αλλάζει ο τρόπος που βλέπεις τηλεόραση γιατί έχεις τον απόλυτο έλεγχο στη τηλεόρασή σου. Μέσω της υπηρεσίας Nova plus έχεις τις δυνατότητες: εγγραφής μέχρι 100 ώρες προγράμματος, παγώματος και rewind του ζωντανού προγράμματος, εγγραφής και ταυτόχρονης παρακολούθησης άλλου προγράμματος, αναπαραγωγής εγγραφής, δημιουργία και διαχείριση λίστας εγγραφών, προγραμματισμού μελλοντικής εγγραφής και τοποθέτησης σελιδοδεικτών (bookmarks) στο εγγεγραμμένο πρόγραμμα.

Ο νέος αποκωδικοποιητής NovaBox HD PVR 865, έχει: δυνατότητα Full High Definition (MPEG4, 1920 x1080i), ήχο Dolby Digital surround(5.1.), σκληρό δίσκο 320G (που εξασφαλίζει έως και 100 ώρες εγγραφών),δυνατότητα σύνδεσης στο internet (Ethernet), θύρες HDMI και USB.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα δεν βλέπεις ότι έχει η τηλεόραση την στιγμή που την ανοίγεις, βλέπεις ότι θέλεις. Δεν βλέπεις τις αγαπημένες σου σειρές/ταινίες/δελτία όταν προγραμματίζονται από τα κανάλια, τα βλέπεις όποτε εσύ θες. Δεν προγραμματίζεις τον ελεύθερο χρόνο σου βάση του προγράμματος της τηλεόρασης, αλλά βάση των επιθυμιών σου. Δεν καθηλώνεσαι στη τηλεόραση όταν έχει κάτι ενδιαφέρον,μπορείς πλέον να παγώνεις το πρόγραμμα και να το ξαναρχίζεις σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

Χωρίς κανένα επιπλέον μηναίο κόστος για την νέα υπηρεσία Nova plus έχεις τον απόλυτο έλεγχο της τηλεόρασης αλλά και την ανεξαρτησία στον ελεύθερο χρόνου σου. Μόνο από τη Nova.

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home