Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



OTE TV από τον Φεβρουάριο


Σύμφωνα με άρθρο της Ημερησίας το ΕΣΡ ενέκρινε τη μεταβίβαση της άδειας συνδρομητικών υπηρεσιών που είχε η θυγατρική του ΟΤΕ Hellas Sat στη μητρική εταιρεία, με αποτέλεσμα να ξεπεραστεί ένα από τα τελευταία εμπόδια και το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή της απαραίτητης σύμβασης με το ελληνικό Δημόσιο αναφορικά με την εκχώρηση άδειας για την παροχή συνδρομητικών τηλεοπτικών υπηρεσιών.

Η μεταβίβαση δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β 1958/20-12-2010), προβλέποντας την εκπομπή σήματος με το διακριτικό τίτλο OTE TV, χρησιμοποιώντας το δορυφόρο Hellas Sat 2.

Από τεχνικής πλευράς, ο ΟΤΕ είναι ήδη έτοιμος προκειμένου να ξεκινήσει την παροχή συνδρομητικών τηλεοπτικών υπηρεσιών κάτι που υπολογίζεται να γίνει μέσα στο Φεβρουάριο του 2011 με τον ΟΤΕ TV να μπορεί να μεταδίδει ημερησίως 1.392 ώρες προγράμματος.

Αρχικά το περιεχόμενο θα είναι εκείνο του conn-x TV, ενώ θα υπάρχουν και επιπλέον κανάλια, με την έμφαση να δίνεται στο περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας (HD).

Η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθηθεί δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική σε σχέση με τα πακέτα της Forthnet/Nova που είναι αυτή τη στιγμή ο μόνος «παίκτης» στην αγορά της δορυφορικής συνδρομητικής τηλεόρασης.

[via]

Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home