Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Sony: Online αποκλεισμός του Jailbreak


H Sony απείλησε να αποκλείσει σε μόνιμη βάση από τo PlayStation Network όσους χρήστες χρησιμοποιούν ξεκλειδωμένη (jailbroken) κονσόλα PlayStation 3.

Το στέλεχος της εταιρείας Jeff Rubenstein προειδοποίησε από το blog του πως όσοι δεν θέλουν να απολέσουν την πρόσβαση τους στο online gaming θα πρέπει να επαναφέρουν την συσκευή στην αρχική της κατάσταση.

Η προειδοποίηση αυτή, έρχεται πέντε εβδομάδες μετά την κατηγορία της Sony εναντίον 100 και πλέον χάκερς οι οποίοι έδωσαν οδηγίες ξεκλειδώματος της κονσόλας για παραβίαση της πνευματικής ιδιοκτησίας.

Η αγωγή της Sony, επικαλείται τον γνωστό νόμο Digital Millennium Copyright Act, ο οποίος ορίζει ως παράνομη πράξη την οποία εφαρμογή τεχνολογίας για να παρακαμφθεί υλικό με πνευματική ιδιοκτησία.

Προχωρώντας ένα βήμα ακόμα πιο πέρα, η Sony ζήτησε, δια της δικαστικής οδού, από την Google να της δοθούν τα στοιχεία των χρηστών που παρακολούθησαν το βίντεο στο YouTube του GeoHot, ο οποίος έδινε οδηγίες ξεκλειδώματος του PS3.

Όπως και να έχει η ερώτηση στον τίτλο του θέματος είναι αν μπορεί να το κάνει αυτό και αν ναι... πως ?

[via]

Labels: , , , , ,

1 Comments:

At 19 February, 2011 09:32 Anonymous Anonymous said...

με time bomb

χεχε!!

 

Post a Comment

<< Home