Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Download: Google Chrome 11



H Google κυκλοφόρησε την ενδέκατη σταθερή έκδοση του Google Chrome. Η νέα έκδοση φέρνει πολλές διορθώσεις ασφαλείας καθώς και ένα νέο χαρακτηριστικό, πέρα από το νέο λογότυπο.

Ο νέος Google Chrome φαίνεται να είναι πιο γρήγορος και υποστηρίζει φωνητική αναγνώριση μέσω του HTML, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να "μιλούν" απευθείας στις ιστοσελίδες.

Η προσθήκη υποστήριξης για το νέο HTML5 API αναγνώρισης φωνής, δεν είναι και πολύ μεγάλη υπόθεση αφού ελάχιστες ιστοσελίδες το υποστηρίζουν, αλλά η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι θα λειτουργεί στο Google Translate.

Έτσι αν ο χρήστης θέλει να μεταφράσει από τα Αγγλικά, το μόνο που έχει να κάνει είναι ένα κλικ στο μικρόφωνο και να μιλήσει και έπειτα να επιλέξει την γλώσσα στην οποία θέλει να μεταφραστούν τα λεγόμενα του.

Η τελευταία σταθερή build (11.0.696.57) είναι διαθέσιμη για Windows, Mac OS και Linux. Όσοι έχουν ήδη εγκατεστημένη κάποια έκδοση του Chrome θα μπορούν να αναβαθμιστούν στην τελευταία με την ενσωματωμένη λειτουργία αναβάθμισης.

Download: Google Chrome (11.0.696.57)

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home