Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Έρχεται Νέο Wii μέσα στο 2012



Η Nintendo ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τον διάδοχο του Wii το 2012, με την πρώτη παρουσίαση του νέου υλικού να γίνεται στην E3 2011 στις αρχές Ιουνίου ενώ αναμένεται να δοθεί στην αγορά τον Μάρτιο του 2012.

Τα χαρακτηριστικά του Wii 2 προς το παρόν παραμένουν άγνωστα, αν και πρόσφατες διαρροές κάνουν λόγο για το λεγόμενο "Project Cafe" - και το ενδεχόμενο λανσάρισμα του ονόματος Nintendo Stream για την συσκευή - το οποίο φαίνεται ότι θα σηματοδοτήσει την αναβάθμιση της Nintendo στο HD gaming.

Το Stream θα έρχεται με ασύρματα χειριστήρια τα οποία θα έχουν ενσωματωμένη οθόνη αφής 6,2 ιντσών, η οποία θα δίνει πιθανότατα εξατομικευμένα στοιχεία.

Tέλος, το GameKyo αναφέρει ότι ο δημιουργός του Mario, Shigeru Miyamoto, πρότεινε ότι το Wii 2/Stream θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το Nitendo 3DS ως χειριστήριο.

Τέλος, ο προγραμματιστής επιβεβαίωσε ότι η Nintendo εξετάζει τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να συνδεθεί το 3DS με την επερχόμενη κονσόλα.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home