Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



YouTube: Υποχρεωτικά μαθήματα περί Copyright



Με …επιστροφή στα θρανία αποφάσισε να τιμωρεί το YouTube τους χρήστες που παραβιάζουν τους όρους περί πνευματικών δικαιωμάτων, υποχρεώνοντας τους να παρακολουθήσουν σχετικά μαθήματα και να απαντήσουν στη συνέχεια σε σχετικό ερωτηματολόγιο.

Συγκεκριμένα, όταν η Google λαμβάνει σχετική ειδοποίηση για κάποιον χρήστη, τότε αυτός υποχρεώνεται να παρακολουθήσει ένα εκπαιδευτικό βίντεο με πρωταγωνιστές τους ήρωες του δημοφιλούς Happy Tree Friends .

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του YouTube, «Επειδή οι νόμοι περί πνευματικών δικαιωμάτων μπορεί να είναι πολύπλοκοι, η εκπαίδευση των χρηστών είναι εξαιρετικά σημαντική ώστε να διασφαλιστεί ότι οι χρήστες κατανοούν τους κανόνες και εξακολουθούν να συμμορφώνονται με αυτούς».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τους ισχύοντες όρους χρήσης, σε περίπτωση που ένας χρήστης δεχτεί τρεις διαφορετικές προειδοποιήσεις αποκλείεται από την υπηρεσία, ωστόσο όμως, οι όροι αυτοί έγιναν ελαφρώς πιο ελαστικοί, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί χάρη σε χρήστες που έχουν επιδείξει στο παρελθόν καλή συμπεριφορά.

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home