Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Το FaceTime βγάζει Φωτογραφίες Κρυφά



Σύμφωνα με το huffingtonpost χρήστες του iPhone 4 αναφέρουν πως το τηλέφωνο , τους βγάζει φωτογραφίες χωρίς να το γνωρίζουν, και προβάλει αυτές τις μυστηριωδώς λαμβανόμενες φωτογραφίες κατά την διάρκεια βίντεο κλήσεων στο FaceTime.

Οι χρήστες προσέφυγαν στο κέντρο υποστήριξης της Apple για να παραπονεθούν σχετικά με το ζήτημα. Σύμφωνα με τις αναρτήσεις,, βλέπουν να έχουν ληφθεί φωτογραφίες από την εμπρόσθια κάμερα του iPhone, που δεν έχουν τραβήξει οι ίδιοι, κατά τις κλήσεις με το FaceTime.

Δεν έχει προσδιοριστεί τι μπορεί να προκαλεί το θρυλούμενο πρόβλημα, η υποστήριξη της Apple ζήτησε από ένα χρήστη να επαναφέρει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις στο iPhone 4, αλλά ο χρήστης ανέφερε πως το πρόβλημα δεν λύθηκε, και τελικά του ζήτησαν να την επιστρέψει σε κάποιο κατάστημα Apple και να πάρει καινούργια. Οι αναφορές για το πρόβλημα είναι για iOS 4.3 και iOS 4.3.1.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple από την μεριά της για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, θα δώσει την επόμενη εβδομάδα νέα αναβάθμιση του iOS 4.3.2 .

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εδώ.

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home