Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



LulzSec: Έδωσαν Online χιλιάδες sex passwords



Έξαρση των κυβερνοεπιθέσεων από Hackers, κυβερνητικών και μη ομάδων, έχουμε τον τελευταίο καιρό, έτσι μετά και την πρόσφατα αποκαλυφθείσα επίθεση στο ΔΝΤ, όπου κλάπηκαν καίριας σημασίας ηλεκτρονικά αρχεία, ακόμα μια περίπτωση Hacking είχαμε εχθές, αυτή την φορά όμως σε...... απόχρωση ροζ .

Συγκεκριμένα οι LulzSec χτύπησαν ξανά, δημοσιεύοντας πάνω από 26.000 κωδικούς πρόσβασης της πορνό ιστοσελίδας pron.

Οι Hackers έβαλαν χέρι στη βάση δεδομένων του συγκεκριμένου hardcore xxx site, δίνοντας στην δημοσιότητα τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τους κωδικούς πρόσβασης των πάνω από 26.000 μελών του καθώς και όλα τα διαπιστευτήρια των 55 διοικητικών υπαλλήλων του.

Επιπλέον σε σχετική ανακοίνωσή της οι LulzSec έκαναν ειδική μνεία σε αυτούς που είχαν κυβερνητικές και στρατιωτικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θέλοντας έτσι να τους εκθέσει στους προϊσταμένους τους, καθώς χρησιμοποιούσαν τα συγκεκριμένα email accounts για σύνδεση σε πορνό ιστοσελίδες.

Μάλιστα δεν έμειναν μόνο εκεί αλλά παρακίνησαν τους followers τους στο Twitter να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και αφού συνδεθούν στο Facebook των θυμάτων τους (κάνοντας χρήση των κλεμμένων κωδικών) να ενημερώσουν μέσω αυτού τους φίλους και την οικογένεια τους για την kinky συνήθεια των θυμάτων τους.

Τι να πει κανείς... δύσκολοι καιροί για ροζ πρίγκιπες....

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home