Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Forthnet: Συμφώνησε με Eutelsat για Triple Play





Η Forthnet είναι έτοιμη να προσφέρει το πακέτο συνδρομητικής τηλεόρασης NOVA σε συνδυασμό με τις ευρυζωνικές υπηρεσίες δορυφορικού Ίντερνετ Tooway™ της Eutelsat



Συγκεκριμένα ο Όμιλος Forthnet, ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών επικοινωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης (υπό το εμπορικό σήμα NOVA) στην Ελλάδα, ανακοίνωσε εχθές την επέκταση της πολύχρονης εμπορικής του συνεργασίας με την Eutelsat Communications.



Παρακάτω ακολουθούν αποσπάσματα της ανακοίνωσης :

Ο Όμιλος Forthnet προχώρησε στην υπογραφή μιας συμφωνίας για τη διανομή των προϊόντων της Skylogic, θυγατρικής της Eutelsat στον τομέα των ευρυζωνικών επικοινωνιών.



Η συμφωνία έχει διάρκεια πέντε ετών και δίνει στη Forthnet τη δυνατότητα να προωθήσει τη νέα γενιά των ευρυζωνικών υπηρεσιών Tooway™ σε χρήστες από ολόκληρη την αγορά Ελλάδας και Κύπρου.



Οι υπηρεσίες Tooway™ παρέχονται μέσω των νέων πανευρωπαϊκών υποδομών ασύρματης ευρυζωνικής επικοινωνίας της Eutelsat, οι οποίες βασίζονται στον πρωτοποριακό δορυφόρο υψηλής ισχύος KA-SAT High Throughput Satellite.



Παράλληλα, η Eutelsat και ο Όμιλος Forthnet προχώρησαν στη σύναψη μιας ευρύτερης εμπορικής συμφωνίας, η οποία εξασφαλίζει χωρητικότητα για τα προγράμματα της NOVA στους δορυφόρους της οικογένειας HOT BIRD™ , τη ναυαρχίδα της Eutelsat στον τομέα της αναμετάδοσης βίντεο, επιταχύνοντας έτσι την ανάπτυξη της συνδρομητικής βάσης της NOVA μέσω της παροχής νέων, premium υπηρεσιών.



Με τις νέες αυτές συμφωνίες ο Όμιλος Forthnet γίνεται ο πρώτος πάροχος στην Ευρώπη, ο οποίος καταφέρνει να συνδυάσει τις ευρυζωνικές υπηρεσίες Tooway™ με μπουκέτα συνδρομητικής τηλεόρασης και να προσφέρει στους χρήστες υπηρεσίες triple-play μέσα από μία συνδρομή και ένα μόνο δορυφορικό πιάτο.



Η εμπορική διάθεση του πακέτου υπηρεσιών τηλεφωνίας VOIP, της συνδρομητικής τηλεόρασης NOVA και της ευρυζωνικής πρόσβασης μέσω δορυφόρου, με ταχύτητες που φτάνουν τα 10 Mbps στη λήψη (download) και τα 4 Mbps στην εκπομπή, αναμένεται να αρχίσει μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2011.



Το σύνολο των υπηρεσιών θα παρέχεται μέσω της δορυφορικής κεραίας Tooway™, η οποία θα είναι εξοπλισμένη κατάλληλα ώστε να λαμβάνει feeds από τους δορυφόρους της Eutelsat KA-SAT (για ευρυζονικότητα) και HOT BIRD™ (για το τηλεοπτικό πρόγραμμα NOVA).

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home