Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Κάτι τέτοιες στιγμές...



H είδηση για τον χαμό του Γιώργου έγινε γνωστή σε διάφορα φόρουμ έτσι ώστε να ενημερωθεί η Ελληνική δορυφορική κοινότητα για την μεγάλη απώλεια στον χώρο της.



Σε ένα από αυτά, στο digitaltvinfo.gr εμφανίστηκε η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο...από τον "κύριο" DragonHD όπου απάντησε στο νήμα με το ανεκδιήγητο :



Υπάρχει Θεός τελικά!!



Από εκεί και πέρα ξεκίνησε ένα μπαράζ εκατέρωθεν χαρακτηρισμών με ότι αυτό συνεπάγεται για την μνήμη του.



Ότι και να σχολιάσει κανείς μετα από αυτό είναι λίγο...



Μερικοί δεν αλλάζουν ποτέ και μάλιστα δεν σέβονται ούτε ιερά ούτε όσια.



Παρακάτω μεταφέρω το σχόλιο του φίλου rizitis όπου και συμφωνώ μέχρι κεραίας

Ειλικρινά λυπάμαι που υπάρχουν άνθρωποι{;} οι οποίοι δεν σέβονται ούτε καν την κηδεία ακόμα και του πιο {άραγε;} μισητού εχθρού τους. Οι ποιο αιμοβόροι και πολεμοχαρείς λαοί στην ιστορία του πλανήτη σεβάστηκαν την μνήμη των νεκρών από τότε που στάθηκε ο κόσμος.



Συγχαρητήρια σε όλα τα sites-forums κτλ τα οποία τίμησαν την μνήμη του Syrossyn, οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ που βρίσκονται πίσω από εκείνα τα terminals και πληκτρολόγια "απέδειξαν" ότι δεν είναι ελέφαντες αλλά άνθρωποι...



Επίσης ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους όσους έχουν καταφέρει τελικά να κάνουν λήψεις από τους δορυφόρους του πλανήτη Άρη. Ειλικρινά είναι ή πρωτοπόροι ή μεταλλαγμένοι εξωγήινοι. Σε κάθε περίπτωση η συμπεριφορά τους δεν είναι ανθρώπινη οπότε δεν έχουμε και πολλά να πούμε, μιλάνε σε άλλο επίπεδο οι οντότητες αυτές.



Πιστεύω ότι το να επικοινωνούν με τους όμοιους τους στο διάστημα είναι η πεμπτουσία της ζωής για αυτούς, άρα ο οποιοσδήποτε εξοπλισμός δορυφορικής τεχνολογίας είναι ανώτερος από ανθρώπινα συναισθήματα και άλλες τέτοιες αηδίες.



Τι είναι μια ανθρώπινη ζωή μπροστά σε ένα καλό δέκτη και ένα τιτανοτεράστιο τόξο λήψης;

Όταν σε τόσο δύσκολες στιγμές γίνονται αυτά τα απαράδεκτα πράγματα τότε πραγματικά θλίβεσαι για το που μπορεί να φθάσει κάποιον ο τυφλός εγωισμός !!



Λίγο σεβασμός για έναν άνθρωπο που έφυγε δεν βλάπτει... ας ξεκαβαλήσουν κάποιοι τα πληκτρολόγια τους και ας σκεφτούν αν τα λέγανε αυτά face 2 face σε κάποιον που είχε χάσει πρόσφατα τον άνθρωπο του...



Όλο το ιστορικό καθώς και σχετικά snapshots με όλα αυτά τα θλιβερά που γράφτηκαν από κάποιους υπάνθρωπους μπορείτε να βρείτε εδώ.

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home