Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Nova: Σκέψεις ενός δυσαρεστημένου συνδρομητή



Τi και αν είμαστε σε περίοδο διακοπών, εδώ και λίγες ημέρες μια νέα επίθεση κατά των λαθροθεατών έχουμε σε εξέλιξη από την Nova, κάτι στο οποίο μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια τέτοιον καιρό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του digitaltvinfo στόχος είναι η προστασία τόσο των καναλιών HD όσο και των Novasports, MGM, Travel Channel και MTV Greece.

Η επίθεση μπλοκάρει όλες τις κάρτες που είχαν "αποφύγει" την αναβάθμιση του surf lock και έπαιζαν χωρίς περιορισμούς με αποτέλεσμα πλέον να έχουν εικόνα μόνο όσες κάρτες έχουν ενεργοποιημένο το surf lock , το οποίο και έχει κατέβει επίπεδο επιτρέποντας την αποκωδικοποίηση σε ένα μόνο πρόγραμμα αντί των τριών που ήταν μέχρι πρότινος και εξυπηρετούσε την PVR υπηρεσία.

Όσο αφορά τώρα τις κάρτες κλώνους γνωστές και ως "μπλε δράκους" λειτουργούν με προβλήματα καθώς και αυτές θα σταματήσουν να παίζουν με την απενεργοποίηση των παλαιών καρτών (Epsilon / Zeta) που επισπεύδεται μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Όπως και να έχει όμως, σαν συνδρομητής της Netmed από το 1996, θα επιθυμούσα η εταιρία να μην με ταλαιπωρεί κάθε τρεις και λίγο για χάρη των λαθροθεατών... με κλειδώματα, αλλαγές καρτών , παγώματα εικόνας, αγορά ειδικού εξοπλισμού και τώρα τελευταία χαρατσίου για να την δω σε άλλο δωμάτιο .

Αντί λοιπόν όλων των παραπάνω μέτρων, που έχουν ως αποτέλεσμα την συρρίκνωση των συνδρομητών της, θα μπορούσε να βρει άλλους τρόπους εξεύρεσης λύσεων στο πρόβλημα όπως οι χαμηλές τιμές και οι ειδικές προσφορές (η προσφορά nova + forthnet δεν αρκεί αλλά πάνω από όλα δεν είναι για όλους καθώς πολλοί είμαστε αυτοί που δεν έχουμε την πολυτέλεια να φτάνουν οι γραμμές της Forthnet στο σπίτι μας).

Είναι αδιανόητο λοιπόν την σημερινή ημέρα να αντιμετωπιζόμαστε ως ιθαγενείς που τους προσφέρουν βραχιολάκια αλλάζοντας εξοπλισμό αξίας κάποιων χιλιάδων ευρώ για να έχουμε μόνο την δική της, έτσι και αλλιώς υπερεκτιμημένη, υπηρεσία την οποία μάλιστα για να την δούμε και σε άλλο δωμάτιο θα πρέπει να την ξανά πληρώσουμε.

Aν λοιπόν ψάχνετε τρόπο να εκδιώξετε πελάτες τα έχετε καταφέρει μια χαρά, γιατί κακά τα ψέμματα ο δορυφορικός πειρατής έχει και τα μέσα και τα χρήματα να δώσει τις υπηρεσίες σας φθηνά στους δυσαρεστημένους πελάτες σας, είτε αν αυτό λέγεται "μπλε δράκος" ή Ρώσικο διαδικτυακό μοίρασμα.

Μετά από τόσα χρόνια συνδρομητής σας, απαιτώ να μην μου συμπεριφέρεστε ως δανδή στην δύσκολη οικονομική εποχή που ζούμε ή ακόμα χειρότερα ως πρόβατο, και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να καταφύγω στην εύκολη λύση και ας θεωρούμε ηλίθιος από αυτούς που εκδιώκεται ...

Μην μας κάνετε λοιπόν λαθροθεατές, κερδίστε μας με το να μας αποδείξετε ότι μας σέβεστε ως πελάτες.

Labels: , , , , , , , ,

4 Comments:

At 08 August, 2011 08:38 Anonymous altzes said...

Καλημερα φιλε Mino
Καποτε ημουν συνδρομιτης στο filmnet μονο στο καναλι με τις ταινιες, δεν μ' ενδιαφερουν τα αθλητικα. Για παραπανω απο 1 χρονο το σημα στο καναλι ερχοταν με πολυ χιονι και βομβο(γιατι πληρωνα μιση συνδρομη), σε καθε επικοινωνια μου με το υποκαταστημα μου ελεγαν οτι δεν υπαρχει προβλημα με το σημα, τοσο που τελικα να ζητησω διακοπη της υπηρεσιας.
Τον τελευταιο μηνα λοιπον συνδρομης, ως δια μαγειας η εικονα εγινε πεντακαθαρη. Τα συμπερασματα δικα σου. Υ.Γ.Βλεπεις πλεον ειχα αλλη οθονη να με απασχολει, αυτην του υπολογιστη και δεν εδινα σημασια στα 17,5 € τον μηνα. Τοτε.......

 
At 08 August, 2011 10:06 Anonymous MinO said...

Ετσι ακριβως τι να το κανεις το προϊον σου οταν δεν θα εχει πλεον πελάτες...

Απο την μια το καταπτυστο ελληνικο πρωταθλημα και οι 2 χρονων ταινίες και απο την άλλη η οικονομική μιζέρια μας εχουν κανει να αναθεωρούμε πολλά πράγματα τα οποια θεωρουσαμε ως δεδομενη μικρη πολυτελεια .......

 
At 08 August, 2011 10:14 Anonymous Ktsak said...

Μπαμπη, η συγκεκριμενη εταιρια στη δεκαχρονη και πλεον πορεια της εχει αποδειξει επανειλημμενα οτι δεν σεβεται τους πελατες της με τον ενα η τον αλλο τροπο. Ετσι και ολοι εμεις της εχουμε κουνησει το μαντηλι προ πολλου. Τα "κοροιδα" ξυπνησαν ρεεεεεεε !!!!!!

 
At 08 August, 2011 10:17 Anonymous MinO said...

Κώστα όσο ακόμα μπορώ αντεχω... :)

 

Post a Comment

<< Home