Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Έρχεται το νέο iTunes 11



Δημοσίευμα του iDownloadBlog επικαλούμενο έμπιστες πηγές αναφέρει ότι η επόμενη μεγάλη αναβάθμιση του iTunes 11 θα διαθέτει ένα ριζικά ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον.

Χωρίς να δοθούν συγκεκριμένες λεπτομέρειες το δημοσίευμα αναφέρει έναν επανασχεδιασμό του γραφικού περιβάλλοντος στην εφαρμογή, κάτι που χρειαζόταν εδώ και πολλά χρόνια, καθώς και καλύτερη ενσωμάτωση του iCloud. Αναφέρεται ότι το iTunes Store θα αποτελεί ουσιαστικό κομμάτι της εφαρμογής παρά έναν τρόπο πρόσβασης στο online κατάστημα της Apple.

Το δημοσίευμα συνεχίζει αναφέροντας ότι το iTunes 11 θα προσφέρει τη δυνατότητα αποθήκευσης τοπικών backup του iCloud, δηλαδή όταν μια συσκευή θα κάνει backup στο iCloud ασύρματα θα υπάρχει και ένα αντίγραφο στον υπολογιστή.

Κατά πόσο είναι αληθινά τα παραπάνω δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι, όπως και να έχει όμως μια αναβάθμιση σε τέτοιο επίπεδο κρίνεται επιβεβλημένη...

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home