Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



EE: Ζητούνται Εθελόντες Μέτρησης ISP



Η εταιρεία TP-LINK η οποία ειδικεύεται σε επαγγελματικά δικτυακά προϊόντα ένωσε επισήμως τις δυνάμεις με το βρετανικό τεχνολογικό και ευρυζωνικό site SamKnows προκειμένου να διενεργήσουν έρευνα για τις ταχύτητες που προσφέρουν οι ευρωπαϊκοί πάροχοι.

Συγκεκριμένα η κίνηση αυτή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έγινε για να γίνει ακριβέστερος ο τρόπος μέτρησης των πραγματικών ταχυτήτων των χρηστών στην Ευρώπη και αποτελεί σημαντικό κομμάτι της παρακολούθησης εξέλιξης του Ψηφιακού Θεματολογίου, το οποίο και στοχεύει στην κάλυψη ευρυζωνική σύνδεσης σε όλους τους Ευρωπαίους μέχρι το 2013 και σε ταχύτητες τουλάχιστον 30Mbps μέχρι το 2020 αναμένεται μάλιστα την ίδια χρονιά τουλάχιστον ο μισός πληθυσμός της Ε.Ε. να μπορεί να έχει πρόσβαση στα 100Mbps.

Αποτέλεσμα της συνεργασίας SamKnows και TP-LINK είναι η διανομή του κατάλληλα τροποποιημένου TP-LINK TL-WR741ND Wireless N Router σε 10.000 χρήστες ανά την Ευρώπη. Τα δεδομένα μέτρησης θα συγκεντρώνονται μόνο όταν η γραμμή δεν χρησιμοποιείται από τον χρήστη.

Το ερευνητικό αυτό πρόγραμμα δεν θα διατηρεί IP διευθύνσεις και όλα τα δεδομένα που θα υποβάλλονται στο SamKnows για ανάλυση θα είναι ανώνυμα. Κάθε εθελοντής που θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα θα έχει την δυνατότητα να βλέπει την κατάσταση της δικής του γραμμής σε πραγματικό χρόνο, με την μορφή αναφοράς.

Οι Ευρωπαίοι χρήστες μπορούν να επισκέπτονται το www.samknows.eu προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή για να λάβουν δωρεάν ένα TP-LINK TL-WR741ND Wireless N Router.

Το SamKnows αναζητά εθελοντές σε 29 Ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων είναι και η Ελλάδα, έτσι λοιπόν όσοι πιστοί... προσέλθετε.

[via]

Labels: , , , ,

1 Comments:

At 24 March, 2012 21:57 Anonymous haridimos said...

Το έχω βάλει εδώ και κάνα μήνα .
Ενδιαφέρουσα τα στοιχεία που δείχνει για τη γραμμή .

 

Post a Comment

<< Home