Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



O Metro Internet Explorer αποκλείει το flash



Συνεχίζοντας τα χτυπήματα εναντίον του flash, μετά την απόρριψη του από το iOS της Apple, η Microsoft κάνει banned το flash-plugin(μαζί με όλα τα plugins) στην επερχόμενη "Metro" έκδοση του Internet Explorer 10.

Το νέο Metro Interface που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην νέα εμφάνιση των Windows 8, αποκλείει τελείως όλα τα plugins, ενώ θα υπάρχει παράλληλα διαθέσιμη και η legacy version με plugins του IE10.

Όπως δήλωσε ο IE team leader Dean Hachamovitch, "Τρέχοντας την Metro, plugin free έκδοση του IE, αυξάνεται η αυτονομία, παράλληλα με την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την ιδιωτικότητα των χρηστών, τα plugins ήταν σημαντικά στην ιστορία του Web, αλλά η έλευση του HTML5 έφερε τα πράγματα πολύ μπροστά αποτέλεσμα αυτού είναι το να παρέχεις συμβατότητα σε απαρχαιωμένες plugin τεχνολογίες μειώνεται αντί να βελτιώνεται η εμπειρία της διαδικτυακής πλοήγησης".

Από την πλευρά της η Adobe δεν απάντησε ακόμα στην δήλωση του Hachamovitch, ενώ έχει επιδοθεί σε αγώνα προώθησης του Flash με ανάπτυξη νέων εκδόσεων και βελτίωσης των προγραμματιστικών εργαλείων του

[via]

Labels: , , , , , ,

1 Comments:

At 17 September, 2011 08:59 Anonymous ds said...

"η Microsoft κάνει banned το flash-plugin(μαζί με όλα τα plugins) στην επερχόμενη "Metro" έκδοση του Internet Explorer 10."

de tha sxoliasw to "kanei banned" alla... ti lete mwre? parapliroforisi? o internet explorer tha trexei kanonika plugin. to metro interface den tha trexei flash. kai kalitera pou de tha to kanei.

 

Post a Comment

<< Home