Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Windows 8 με Ταχύτερη Εκκίνηση



Η Microsoft, προετοιμάζοντας το κλίμα για την επίσημη ανακοίνωση των Windows 8 και δίνοντας συνεχώς νέες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του νέου λειτουργικού συστήματος, παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα στο Building Windows 8 blog τον χρόνο εκκίνησης των Windows 8.

Στην επίδειξη χρησιμοποιήθηκε ένας υπολογιστής EliteBook 8640p με επεξεργαστή Intel Core i7-2620M και 160GB solid-state drive.

Όπως φαίνεται η Microsoft έχει επιταχύνει τον χρόνο έναρξης του λειτουργικού, υιοθετώντας μία υβριδική διαδικασία που συνδυάζει την παλιά και γνωστή εκκίνηση (cold boot) με το hibernation mode.

Παρά το ότι οι χρήστες Windows 7 έχουν τρεις επιλογές κλεισίματος ενός υπολογιστή (shutdown, hibernate, sleep) προτιμούν τον πλήρη τερματισμό.

Για την ιστορία ο συνολικός χρόνος εκκίνησης ήταν κάτω από 10 δευτερόλεπτα αλλά ότι και να κάνουν εκεί στην microsoft ... Linux δεν θα γίνουν ποτέ!!!!

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home