Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Η Αθήνα προστέθηκε στο Google Transit



Η Google και ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) ανακοίνωσαν από κοινού την προσθήκη του συγκοινωνιακού ιστούς της Αθήνας, στη online υπηρεσία χαρτογράφησης Google Maps.

Συγκεκριμένα η Google σε συνεργασία με τον ΟΑΣΑ ανακοίνωσε τα «εγκαίνια» της ελληνικής πλατφόρμας των Χαρτών Google με πληροφορίες Transit, που ως σκοπό έχει την εύκολη μετακίνηση στην πόλη μέσω των αστικών συγκοινωνιών αυτής, έχοντας ενσωματώσει στους χάρτες της πληροφορίες για τις διαδρομές λεωφορείων, μετρό, ηλεκτρικού, τρόλεϊ, τραμ και προαστιακού.

Οι πληροφορίες Transit είναι διαθέσιμες τόσο στους Χάρτες της Google στο διαδίκτυο, όσο και στην εφαρμογή Χαρτών της Google για κινητά.

Για άμεση πρόσβαση στις παραπάνω πληροφορίες, επισκεφτείτε απλά το maps.google.gr, κάντε κλικ στo «Λήψη Οδηγιών» και επιλέξτε την μετακίνηση «Με δημόσια συγκοινωνία» (το εικονίδιο με το λεωφορείο).

Εισάγοντας στοιχεία εκκίνησης και προορισμού και κάνοντας κλικ στο “ΛΗΨΗ ΟΔΗΓΙΩΝ” οι οδηγίες για μετάβασή σας με χρήση αστικών συγκοινωνιών θα είναι στη διάθεσή σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να τοποθετήσετε απευθείας τα στοιχεία εκκίνησης και προορισμού σας στη διεύθυνση maps.google.gr/transitathens

Παράλληλα η Google έχει ετοιμάσει εκπλήξεις για τις επόμενες μέρες στους δρόμους της Αθήνας για να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε τη νέα υπηρεσία Transit.

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home