Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Download: VTI VU+ LSK-VTI Boot Logos





Για τους λάτρεις των VU+ δορυφορικών δεκτών, έχουμε σήμερα ένα πακετάκι με boot logos, έτσι ώστε να κάνουν ακόμα πιο όμορφους τους δέκτες τους.

Για τους VU+ έχουμε γράψει πρόσφατα, αλλά το να "παίζεις" μαζί τους είναι κάτι το τελείως διαφορετικό από το απλά να τους περιγράφεις .

Η εμπειρία μου πλέον έχει να κάνει με τον VU+ Uno όπου ως ευτυχείς κάτοχος του εδώ και μια εβδομάδα τον έχω ξετινάξει κυριολεκτικά, και τι δεν κάνει... και αν ο γρήγορος επεξεργαστής του και το πλήθος των plugin του δεν σας ικανοποιεί, τότε η υψηλής ευκρίνειας απεικόνιση του θα πείσει και τους ποιο απαιτητικούς.

Το image που δοκιμάστηκε επάνω του ήταν το VTi Vu+ Team Image - V 3.2 - 09.10.2011 Greek mod by LSK το οποίο χάρη στην καταπληκτική δουλειά των παιδιών του LSK Team εξελληνίστηκε και παραμετροποιήθηκε με τέτοιο τρόπο που ακόμα και οι πιο amature χρήστες δεν θα συναντήσουν κανένα πρόβλημα μαζί του.

Για όσους λοιπόν ξεκινάνε τώρα, τα θέλουν όλα σε ένα και δεν θέλουν να ψάχνονται από την αρχή με plugins, γλώσσες, ρυθμίσεις και skins το συγκεκριμένο image είναι must have όχι γιατί είναι βασισμένο σε αυτό της VTI όσο για την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει από εκεί και πέρα.

Η όποια ένσταση σχετικά με κάποια ελάχιστα αλλά χτυπητά λάθη στην ελληνική μετάφραση [διαφυλλιστής προσθέτων (?)] να θυμάστε ότι δεν φταίει η μετάφραση του mcelliot αλλά η μετάφραση της αρχικής εικόνας η οποία και δεν αλλάζει... μάλιστα από ότι φαίνεται έχει γίνει με αυτόματο μεταφραστή από τους Γερμανούς γιατί κατά την αλλαγή από την αγγλική γλώσσα και μέχρι να γίνει επανεκκίνηση του δέκτη δουλεύει όπως θα έπρεπε να είναι!

Ένα άλλο που αισθητικά και μόνο δεν μου άρεσε, ήταν τα boot logos (bootlogo.mvi, backdrop.mvi) τα οποία και άλλαξα με αυτά που βλέπεται πιο πάνω, τα οποία συνέλαβα ως ιδέα από εκατοντάδες που κυκλοφορούν ευρέως στο net προσαρμόζοντάς τα όμως (ας είναι καλά το GIMP) σύμφωνα με την δικιά μου αισθητική.

Nα σημειώσω εδώ, ότι αυτά που πραγματικά χρειάζεται να αλλάξετε στον δέκτη σας είναι τα bootlogo.mvi και backdrop.mvi καθώς τα άλλα δεν δούλεψαν στο image μου για κάποιον λόγο.

Όπως και να έχει, αν σας αρέσουν δεν έχετε παρά να τα κατεβάσετε και να τα δοκιμάσετε στο VU+ δέκτη σας, καθώς έχουν τεσταριστεί και είναι συμβατά τόσο με τον UNO όσο και με το DUO .

Download: VTI VU+ LSK-VTI Boot Logos

ΥΓ Για περισσότερα modification images τoυ LSK Team δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στο παρακάτω σύνδεσμο.
http://www.linux-sat-keys.com/forum/forumdisplay.php/456-Greek-Mod-Images-VU

Labels: , , , , , ,

7 Comments:

At 18 October, 2011 15:23 Anonymous satgr said...

θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για την παρουσίαση των Greek mod images στο πολύ καλό και πάντα ενημερωμένο Blog σου φιλε minotavrs
όπως επίσης και για τα πολύ ωραία bootlogos.
Eυχαριστουμε
με εκτιμηση
LSK Team

 
At 18 October, 2011 15:24 Anonymous MinO said...

Εγώ σας ευχαριστώ για την ετοιμη γνωση που μας δινεται !
Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε … περιμενουμε πως και πως την επομενη σας δουλεια με το black hole

Να ‘στε πάντα καλά !!

 
At 21 October, 2011 14:35 Anonymous Matrox said...

Μπάμπη με έβαλες στα κάρβουνα τώρα πανάθεμά σε με τον VU+. Με μια έρευνα στο νετ βλέπω ότι ο uno απλά είναι ότι καλύτερο σε αυτό το εύρος τιμής. Αιώνια πιστός στους dreambox νομίζω θα αλλαξοπιστήσω!
Δεν μου λες ένα μίνι comparison μεταξύ blackhole 1.6.6 vs VTi Vu+ Team Image - V 3.2 μπορούμε να έχουμε;!
Και κάτι άλλο, από streaming από τον Uno στο PC πως πάμε? Γιατί με τον DM-500S ήταν μια πονεμένη ιστορία...

Κώστας.

PS Συγχαρητήρια και από μένα στην LSK Team, keep it up guys!

 
At 21 October, 2011 14:43 Anonymous MinO said...

Κώστα μου το vti το φορέας μια εβδομάδα ήταν ελαφρύ ως προς τις αλλαγές καναλιών αλλα ασταθεστατο στα plugins όπου έσπαγε που και που το ενιγμα2 το black hole τώρα το έβαλα εχθές και θα το ξανά βάλω σήμερα όπου κΙ βγήκε σπεσιαλιτέ edition από την Lsk team για παραπάνω info stay tune :)

 
At 21 October, 2011 15:38 Anonymous MinO said...

Επίσης streaming pc το ξεχνάς απλά όχι γιατί δεν είναι καλό αλλά γιατί είναι αρχεία το βάζεις έναν εσωτερικό δίσκο μέσα και είσαι έτοιμος μιλάμε για άλλη φάση το pvr sτο δεκτή

 
At 21 October, 2011 15:43 Anonymous MinO said...

Κώστα σορρυ για τα οποία ορθογραφικά αλλά γράφω απο το iphone και μου έχουν βγει τα ματιά με τον αυτόματο ορθογραφο

 
At 22 October, 2011 07:44 Anonymous MinO said...

Οσοι θελετε να το δοκιμασετε μπορειτε να βρειτε το πολυαναμενομενο Black Hole 1.6.6 Greek mod στο παρακατω link

http://www.linux-sat-keys.com/forum/showthread.php/4057-Black-Hole-1.6.6-Greek-mod-for-Vu-Uno-by-LSK-Team?p=12769&viewfull=1#post12769

 

Post a Comment

<< Home