Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Windows 8: Kαλύτερη Διαχείριση Μνήμης



Η Microsoft σύμφωνα με ανάρτηση στο blog της, ανακοίνωσε πως εργάζεται με υποστηρικτική συνέπεια, έτσι ώστε να κάνει τα Windows 8 πιο ελαφριά αυξάνοντας έτσι την αυτονομία τους στις φορητές συσκευές.

Εν ολίγοις μας λέει κάτι στο οποίο δεν μας έχει συνηθίσει, ότι δηλαδή αντίθετα με τις παλαιότερες εκδόσεις των Windows, έχει λάβει σοβαρά στο πώς θα διατηρήσει την διαχείριση μνήμης στα ίδια αν όχι χαμηλότερα επίπεδα, με αυτή των Windows 7.

Ουσιαστικά λοιπόν η Microsoft ασχολείται με το πως θα συγκρατήσει την μέγιστη εγκατεστημένη RAM (ελάχιστη απαίτηση 1 GB μνήμης), έτσι ώστε να επιτρέψει στο hardware να λειτουργήσει για περισσότερο διάστημα με αποτέλεσμα να κρατήσει έτσι το κόστος σε χαμηλό επίπεδο.

Μία από τις κυριότερες αλλαγές του νέου τρόπου σκέψης της Microsoft είναι το "Memory Combining", ένα σύστημα που ελαχιστοποιεί τα "διπλότυπα" δεδομένα στη μνήμη, ελευθερώνοντας χώρο.

Αν μη τι άλλο είναι θετικό που επιτέλους η Microsoft εκτός από το GUI, ασχολείται σοβαρά και με την βελτίωση του συστήματος σε επίπεδο πόρων και αναμένουμε με ενδιαφέρον αν δούμε το τελικό αποτέλεσμα.

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home