Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Ψηφιακό στρατό έφτιαξαν οι Τούρκοι



Ιδρύθηκε στην Τουρκία ο πρώτος Στρατός Ψηφιακής Ασφάλειας.

Ο στρατός αυτός αποτελείται από 200 στρατιωτικούς και πλήθος ιδιωτών και ως σκοπό έχει να εισάγει την Τουρκία σε ένα νέο είδος ηλεκτρονικού κυβερνοπολέμου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ασφάλειας Πληροφοριών Μουσταφά Αλκάν , ανέφερε πως στο σώμα αυτό εκτός από Hacker του Toυρκικού Στρατού θα μετάσχουν και ειδικοί στην ψηφιακή ασφάλεια από τον ιδιωτικό τομέα δηλώνοντας με έμφαση ότι ¨Η Τουρκία στο θέμα της ασφάλειας πληροφοριών είναι μέσα στις 10 χειρότερες χώρες¨.

Στην Ψηφιακή Δύναμη Ασφάλειας θα εμπλακούν με μέλη τους οι παρακάτω φορείς :
Τέλος για την υποδομή των επικοινωνιών θα ληφθούνε μέλη από τις εταιρίες Türksat, TTNet, Turkcell, Avea, Vodafone, Superonline, Oracle, και Türk Telekom.

Τώρα το πως θα συντονιστούν όλοι αυτοί οι φορείς σε ένα τόσο νέο και τέτοιας έκτασης εγχείρημα είναι ένα θέμα...

Κατά τα άλλα εμείς εδώ στην Ελλάδα, ελέω οικονομικής κρίσης, παρατηρούμε απλά τις εξελίξεις και ελπίζουμε να αντέξουμε τις όποιες ηλεκτρονικές απειλές ευελπιστώντας να μας βοηθήσει ο Θεός σε περίπτωση που οι γείτονές μας θέλουν να παίξουν με το νέο τους "παιχνίδι" .

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home