Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Download: Mozilla Firefox 7



Πέρασαν κιόλας έξι εβδομάδες από την κυκλοφορία του Mozilla Firefox 6 και παρόλα αυτά ο Firefox 7 είναι πλέον διαθέσιμος για κατέβασμα από τους χρήστες Windows, OS X και Linux.

H έβδομη έκδοση του Firefox, είναι η πρώτη stable έκδοση που χρησιμοποιεί το MemShrink, που ως σκοπό έχει να βελτιώσει την αποκρισιμότητα και παράλληλα να μειώσει τη χρήση πόρων του συστήματος καθώς θέλει να διορθώσει και memory leaks που δημιουργούν προβλήματα όταν ο browser τρέχει για πολλή ώρα με πολλά tabs ανοιχτά.

Κάποια από τα νέα τους χαρακτηριστικά είναι η νέα έκδοση του "Canvas", μια εφαρμογή σε Direct2D η οποία είναι χρήσιμη για παιχνίδια και εφαρμογές γραμμένα σε HTML5, το W3C navigation timing API το οποίο και βοηθάει τους developers να μετράνε τον χρόνο φόρτωσης μιας σελίδας κάτω από διαφορετικές συνθήκες και τέλος το Telemetry, μια εφαρμογή που στέλνει ανώνυμες πληροφορίες περιήγησης στo Mozilla ώστε να εντοπίζονται προβλήματα στην απόδοση του browser κάτι που όμως είναι προαιρετικό και μπορεί να μην το επιλέξει ο χρήστης κατά την αρχική εγκατάσταση.

Όπως και να έχει όμως o Firefox 7 ειναι εδώ και περιμένει να το κατεβάσετε, για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε τα release notes της νέας έκδοσης εδώ.

Download:
Mozilla Firefox 7

[via]

Labels: , , , , ,

2 Comments:

At 05 October, 2011 00:18 Anonymous haridimos said...

Μάλλον εχει αρχισει να μου τη ψιλοσπαει η τοσο συχνη αλλαγη εκδοσεων..
Αρχιζει να θυμιζει Adobe ..

παντως στο ubuntu πλεον οι αναβαθμισεις γίνονται πιο γρήγορα .

 
At 05 October, 2011 10:15 Anonymous MinO said...

Ετσι ακριβώς... Στο ubuntu ηταν πολλά τα παραπονα και υπήρχε θέμα με τον Firefox αλλα οπως λες και εσυ κατι δειχνει να πηγαινει προς το καλύτερο...

Aντε 8 και σημερα εμειναν μεχρι το 11.10 :)

 

Post a Comment

<< Home