Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Έρχεται ο νέος VU+ ULTIMO HD PVR



Σύμφωνα με τα δορυφορικά νέα η εταιρεία Majar αποκλειστικός αντιπρόσωπος των δεκτών Vu Plus, στην Ελλάδα αναμένεται μέσα στο Νοέμβριο να διαθέσει στην Ελληνική αγορά τον νέο δορυφορικό δέκτη VU+ Ultimo.

Για όσους δεν γνωρίζουν η Vu Plus είναι μια καινούργια εταιρία με μόλις 2 χρόνια προϊστορία, η οποία λόγω των λογικών τιμών της κατάφερε να κοντράρει στα ίσια τους Dreambox με δέκτες όπως ο VU+DUO, ο οποίος μάλιστα κοντράρει στα ίσα τον Dreambox 8000, κοστίζοντας μόλις τα μισά χρήματα .

Ορισμένα από τα πιο hot χαρακτηριστικά του VU+ ULTIMO , είναι:
- Νέος μινιμαλιστικός σχεδιασμός, εξοπλισμένο με μεγάλη οθόνη γραφικών VFD και φωτιζόμενο panel αφής.

- Τριπλά αποσπώμενα tuners όπου μπορεί να γίνει συνδυασμός είτε με 3 tuners DVB-S2, είτε 2 tuners DVB-S2 και 1 tuner DVB-C/T ή, τέλος, 1 tuner DVB-S2 και 2 tuners DVB-C/T.

- Χειριστήριο με καινοτόμο σχεδιασμό και όνομα ECO! Έχει κατασκευαστεί ώστε να εξυπηρετεί ταυτόχρονα τις ανάγκες του χρήστη για τον VU+ αποκωδικοποιητή, αλλά και την τηλεόραση παράλληλα. Διαθέτει διπλή όψη έχοντας στη μία πλευρά ένα εργονομικό πληκτρολόγιο QWERTY, ενώ από την άλλη τα πλήκτρα χειρισμού για την TV.

- Ο Ultimo έρχεται με ενσωματωμένο Wi-Fi 802.11 USB Dongle και ταχύτητα έως 300Mbps στη μεταφορά δεδομένων.

- Πλήρης υποστήριξη του νέου App της VU+ για iPAD & iPHONE για τον ULTIMO, παρέχοντας τη δυνατότητα αναπαραγωγής περιεχομένου πολυμέσων από τον αποκωδικοποιητή στο τηλέφωνο ή το tablet.

- Πανίσχυρο Multimedia Player με πλήρη υποστήριξη όλων των αρχείων πολυμέσων.

- Πολλαπλή εγγραφή καναλιών, με δυνατότητα ταυτόχρονης εγγραφής έως και 8 καναλιών από διαφορετικά TPs.
Η τιμή του νέου δέκτη δεν εχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά υπολογίζεται στα 600 - 700 €.

Παρόλα αυτά όσοι δεν διαθέτουν τόσα χρήματα, η πιο συμφέρουσα αγορά αυτή την στιγμή είναι ο VU+ UNO o οποίος είναι πιο γρήγορος σε επεξεργαστική ισχύ από τον DUO, φοράει ακριβώς τα ίδια image και λόγω του μονού Tuner του δεν ξεπερνά σε κόστος τα 300€ .

Labels: , , , ,

2 Comments:

At 10 October, 2011 00:59 Anonymous ktsak said...

Ε τζαμπα πραγμα ρε Μπαμπη. Τετοια εποχη ειδικα, να παρουμε 2

 
At 10 October, 2011 06:15 Anonymous MinO said...

:):):)

 

Post a Comment

<< Home