Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



COSMOTE Τέλειο Σήμα



Το COSMOTE ΤΕΛΕΙΟ ΣΗΜΑ προσφέρει υψηλή ποιότητα ομιλίας και μεγαλύτερη ταχύτητα στην ανταλλαγή δεδομένων, σε ειδικές περιπτώσεις που η κάλυψη είναι περιορισμένη ή ανύπαρκτη, όπως σε υπόγειους χώρους.

Όλοι οι συνδρομητές COSMOTE που διαθέτουν σταθερή ευρυζωνική σύνδεση (ADSL) μπορούν να προμηθευτούν τον ειδικό εξοπλισμό COSMOTE ΤΕΛΕΙΟ ΣΗΜΑ από το δίκτυο καταστημάτων COSMOTE και να απολαμβάνουν άριστη κάλυψη 3G, στο σπίτι ή στο γραφείο τους.

H νέα λύση COSMOTE ΤΕΛΕΙΟ ΣΗΜΑ λειτουργεί με όλες τις τερματικές συσκευές 3G, καθώς και σε όλα τα δίκτυα ADSL. Επιπλέον, μπορεί να εξυπηρετεί έως και 32 διαφορετικούς αριθμούς κινητών τηλεφώνων, 4 από τους οποίους μπορούν να μιλούν ταυτόχρονα.

Για να χρησιμοποιήσεις τη λύση COSMOTE ΤΕΛΕΙΟ ΣΗΜΑ για το σπίτι θα πρέπει να έχεις:Πως μπορώ να αποκτήσω τη λύση COSMOTE ΤΕΛΕΙΟ ΣΗΜΑ για το σπίτι;

Μπορείς να αποκτήσεις τη λύση COSMOTE ΤΕΛΕΙΟ ΣΗΜΑ στην τιμή των 90€ ή σε πιο προνομιακή τιμή, μέσω των προγραμμάτων συμβολαίου, με τους παρακάτω τρόπους:
Επισκέψου το δίκτυο καταστημάτων COSMOTE
Κάλεσε την εξυπηρέτηση Οικιακών Πελατών στο 13838 (από κινητό ή σταθερό)

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home