Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Apple: Παρουσιάστηκε το iPhone 4S



Το νέο της μοντέλο κινητού τηλεφώνου παρουσίασε την Τρίτη η Apple. Πρόκειται για το iPhone 4S και όχι για το iPhone 5 που εδώ και καιρό περίμενε το κοινό. Το νέο δημιούργημα της Apple φέρει βελτιωμένη κάμερα και μπαταρία με μεγαλύτερη διάρκεια.

Χρησιμοποιεί το λογισμικό iOS5, το οποίο θα διατεθεί στην αγορά στις 12 Οκτωβρίου. Το iPhone 4S, εμφανισιακά μοιάζει πολύ με το το iPhone 4, ωστόσο φέρει περίπου 200 νέα χαρακτηριστικά σύμφωνα με την εταιρεία.

H Apple επέδειξε ακόμα μια δοκιμαστική έκδοση του λογισμικού Siri που προσφέρει βελτιωμένη λειτουργικότητα φωνητικών εντολών. Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να διαβάζει πληροφορίες στους χρήστες και δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να υπαγορεύει αντί να πληκτρολογεί.

Στην αρχική του, beta, έκδοση θα αναγνωρίζει μόνο αγγλικά γαλλικά και γερμανικά ενώ στην πορεία θα προστεθούν και άλλες γλώσσες.

Θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από τις 14 Οκτωβρίου και θα διατίθεται στα 16, 32 και 64 GB. Βγαίνει σε χρώμα μαύρο και λευκό. Οι τιμές του θα κυμαίνονται από 200-400 δολάρια.

Η παρουσίαση έγινε από τον Τιμ Κουκ που ανέλαβε τα ηνία του κολοσσού από τον Στιβ Τζομπς, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home