Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Facebook: Ενεργοποιήθηκε το Timeline



Επιτέλους ενεργοποιήθηκε για όλους τους χρήστες το Facebook Timeline όπου και παρουσιάζει με έναν εντελώς νέο τρόπο το προφίλ του χρήστη και των δεδομένων του, βάση της χρονολογίας.

Το Timeline, που απασχόλησε το τελευταίο καιρό αρκετό κόσμο και πολύ είχαν αρχίσει να πιστεύουν ότι δεν πρόκειται να βγει, με τις συνεχείς καθυστερήσεις του, λανσαρίστηκε πριν μια βδομάδα, για τους χρήστες της Νέας Ζηλανδίας.

Τώρα όμως μπορεί ο καθένας να το αποκτήσει, ενώ επειδή είναι κατανοητό ότι μπορεί να υπάρξει γκρίνια από τους χρήστες, το Facebook δίνει μία περίοδο 7 ημερών, μέσα στην οποία θα μπορέσετε τσεκάρετε τις πληροφορίες που αυτό περιέχει προτού κάποιος από τους φίλους αρχίσει να το διαβάζει. Θα είστε σε θέση, επίσης, να προωθήσετε κάποιες δραστηριότητες και events που θέλετε, αλλά και να κρύψετε όσες πάλι δεν επιθυμείτε να είναι ορατές από όλους.

Για να ενεργοποιήσετε Timeline σήμερα, πηγαίνετε στην τοποθεσία Timeline demo του Facebook και κάντε κλικ στο «Get Timeline».

Φυσικά οι ψαγμένοι χρήστες του Minotavrs Blog το έχουν ενεργοποιήσει από τον Σεπτέμβριο ακολουθώντας τις οδηγίες του blog εδώ.

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home