Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Project Majel: H απάντηση της Google στο Siri



Την δική του εκδοχή Siri πρόκειται σύντομα να έχει το Android της Google σύμφωνα με το site Android and me, εκτιμώντας πως η πρώτη έκδοση θα κυκλοφορήσει στο διάστημα Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου.

Βασισμένο στην ονομασία της ηθοποιού και γυναίκας του παραγωγού του Star Trek Majel Barrett-Roddenberry, που ήταν η γυναικεία φωνή στο σύστημα υπολογιστών της σειράς φαντασίας, θα αναβαθμίσει την υπάρχουσα λειτουργία του Voice actions app με το οποίο μπορείς να κάνεις βασικές λειτουργίες με χρήση φωνητικών εντολών.

Βαδίζοντας στα χνάρια του Siri της Apple, θα μπορεί να απαντήσει με πιο φυσικό τρόπο επιτρέποντας την αλληλεπίδραση με τον χρήστη σε μορφή συνομιλίας.

Η Google δεν έχει ακόμα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το project Majel, αλλά το πιθανότερο είναι στην αρχή να μπορεί να λειτουργήσει στις αναζητήσεις της Google, ενώ οι απαντήσεις θα δίνονται σε ανθρώπινο τόνο, η Google πρόσφατα εξαγόρασε την Phonetic Arts που εξειδικεύεται στην συνθετική ομιλία.

Σε πρόσφατη αναφορά του ο πρόεδρος της Google Eric Schmidt, χαρακτήρισε το Siri της Apple σημαντική εξέλιξη.

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home