Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Μαλαισίας: Υποχρεωτική η ύπαρξη Wi-Fi



Τα εστιατόρια στην πρωτεύουσα Kuala Lumpur της Μαλαισίας θα πρέπει από τον Απρίλιο να προσφέρουν υπηρεσίες ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο. Η θέσπιση του κανονισμού αναφέρεται τόσο στους χώρους εστίασης, όσο και τις καφετέριες, τις μπυραρίες και τα μπαρ που έχουν επιφάνεια μεγαλύτερη των 120 τετραγωνικών μέτρων.

Όποιος θέλει να ανοίξει νέα επιχείρηση ή να ανανεώσει την υπάρχουσα άδεια, θα πρέπει να έχει φροντίσει για τη λειτουργία ασύρματου δικτύου στο χώρο του. Η πολιτεία ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις να προσφέρουν δωρεάν την υπηρεσία πρόσβασης στο διαδίκτυο, αλλά δεν απαγορεύει την εφαρμογή λογικής χρέωσης.

Ο δήμαρχος της Kuala Lumpur, Tan Sri Ahmad Fuad Ismail, δήλωσε:

"Η υπηρεσία ασύρματης πρόσβασης αποτελεί αίτημα των πελατών, και οι επιχειρηματίες χώρων εστίασης θα παρέχουν στους πρώτους υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας."

Η πρωτεύουσα έχει 1500 hotspot διάσπαρτα στην πόλη, για την παροχή δωρεάν πρόσβασης. Όμως με την εφαρμογή του νέου δημοτικού κανονισμού, τα δημοτικά hotspot θα καταργηθούν.

[via]

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home