Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Ελλάδα: Ιδρύθηκε το Κόμμα των Πειρατών



Στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατέθεσε το κόμμα Πειρατών Ελλάδας, τα δικαιολογητικά και τις απαιτούμενες 200 και πλέον υπογραφές που απαιτούνται για την αναγνώρισή του ως πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα.

Σύνθημά του «Ελεύθερες ιδέες, ελεύθερος πολιτισμός, ελεύθεροι άνθρωποι».

Σε δέκα ημέρες αναμένεται να αναγνωριστεί το 22ο από τα επίσημα αναγνωρισμένα από το κράτος τους κόμμα των Πειρατών, σε σύνολο 57. Τα κόμματα των «πειρατών» έχουν εκλέξει 2 ευρωβουλευτές, 15 βουλευτές και 194 δημοτικούς συμβούλους σε όλο τον κόσμο.

Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας έχει υποβάλλει τα δικαιολογητικά του για να γίνει πλήρες μέλος του Pirate Parties International. Μεταξύ των ομιλητών στην συνέντευξη Τύπου της 10ης Φεβρουαρίου ήταν και ο κος Thomas Gaul, διεθνής συντονιστής από το Κόμμα Πειρατών Γερμανίας και μέλος της διοικούσας επιτροπής του Pirate Parties International.

Tο Κόμμα Πειρατών Ελλάδας δεν έχει πρόεδρο. Τα μέλη του αποφάσισαν ότι επικεφαλής θα είναι επταμελής Διοικούσα Επιτροπή. Μέλη, στα οποία ο μέσος όρος ηλικίας είναι τα 36 χρόνια -τα μέλη της διοικούσας επιτροπής είναι άνθρωποι από 20 έως 43 ετών.

Από την ίδρυσή του στις 14 Ιανουαρίου 2012, έχουν εγγραφεί 480 μέλη από 56 νομούς στην Ελλάδα. Στην ίδια περίοδο, μέλη και μη μέλη, χίλιοι άνθρωποι συμμετέχουν ως εγγεγραμμένα μέλη του φόρουμ συζητήσεων, έχοντας ήδη κάνει περί τις 3.900 δημοσιεύσεις. 1.500 άνθρωποι ακολουθούν το @piratepartygr στο Twitter.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχετε παρά να διαβάσετε εδώ.

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home