Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Download: Microsoft Windows Defender Offline



Δόθηκε στο κοινό από την Microsoft η stable έκδοση του Windows Defender Offline, προσθέτοντας έτσι ένα ακόμα εργαλείο στην αντιμετώπιση ιών, rootkits , και άλλων "επιβλαβών" malware που μπορεί να μολύνουν τον χρήστη και κατ' επέκταση τον υπολογιστή του.

O Windows Defender Offline μπορεί να εκτελεστεί σε οποιονδήποτε υπολογιστή με Windows (XP SP3,Vista,Windows 7,Windows 8 preview) από ένα εξωτερικό μέσο αποθήκευσης όπως CD ή USB.

Το σύστημα ξεκινάει από το φορητό μέσο και bottάρει σε περιβάλλον WinPE προκειμένου να εντοπίσει και να καθαρίσει μολυσμένα αρχεία και rootkits συστήματος που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με φορτωμένο το λειτουργικό.

Η ανανέωση των virus definitions γίνεται καθημερινά και αρκεί ο χρήστης να εκτελέσει τον installer κάθε φορά που θέλει να έχει την τελευταία έκδοση του WDO που κυκλοφορεί σε εκδόσεις 32bit και 64bit.

Για όσους θέλετε να το κατεβάσετε δεν έχετε παρά να πατήσετε στο παρακάτω link επιλέγοντας αντίστοιχα την επιθυμητή έκδοση σύμφωνα πάντα με το λειτουργικό σας (32 ή 64 bit).

Download: Microsoft Windows Defender Offline
[via]

Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home