Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Hackers «χτύπησαν» την Σκότλαντ Γιαρντ



Hackers κατάφεραν να υποκλέψουν ένα αυστηρά εμπιστευτικό τηλεφωνικό διάλογο δύο στελεχών του αντιτρομοκρατικού τμήματος της Σκότλαντ Γιαρντ και να δημοσιεύσουν την ηχητική εγγραφή στο YouTube!

Στο διάλογό τους οι αξιωματικοί της αστυνομίας συζητούν τις κινήσεις των hackers και συγκεκριμένα της ομάδας «TeamPoison».

Οι δικτυακοί αυτοί υποκλοπείς τις μέρες αυτές κατόρθωσαν προσωρινά να μπλοκάρουν την «κόκκινη» γραμμή επικοινωνίας με το κοινό του τμήματος της αστυνομίας του Λονδίνου για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.

Ένας από τους χάκερ δήλωσε ότι το σπάσιμο του κωδικού ήταν «απλούστερη του απλού», γιατί η αστυνομία χρησιμοποιεί πεπαλαιωμένο τηλεφωνικό δίκτυο.

Να θυμίσουμε ότι αρχές Φεβρουαρίου οι χάκερ της διεθνούς, μη ιεραρχημένης οργάνωσης δημοσιοποίησαν στο Διαδίκτυο το περιεχόμενο μιας 15λεπτης τηλεφωνικής κλήσης ανάμεσα στο FBI και τη Σκότλαντ Γιαρντ στις 27 Ιανουαρίου, με θέμα την παρακολούθηση και τη δίωξη χάκερ των Anonymoys.


[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home