Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Ιούνιο έρχεται το iPhone 5 (;)


Εκπρόσωπος της Foxconn, στα εργοστάσια της οποίας κατασκευάζονται προϊόντα της Apple, είπε ότι το iPhone 5 θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, εξηγώντας την πρόσληψη 18.000 ανθρώπων σε τηλεοπτική εκπομπή στην ιαπωνική τηλεόραση.

Πρόκειται για την έκτη γενιά iPhone, εντούτοις οι Κινέζοι εργαζόμενοι αναφέρονται ήδη σε αυτό ως iPhone 5. To iPhone 5 λοιπόν λέγεται ότι θα διαφέρει αρκετά από τα προηγούμενα iPhone. Θα έχει μεγαλύτερη οθόνη και διαφορετική σχεδίαση.

Νωρίτερα το Μάρτιο, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters μετέδιδε επίσης ότι το iPhone 5 θα έχει μεγαλύτερη οθόνη (την προσδιόριζε στις 4,6 ίντσες) και μάλιστα Retina, ενώ άλλες πηγές κάνουν λόγο για υποστήριξη των δικτύων τέταρτης γενιάς, και συγκεκριμένα τεχνολογίας LTE.

Η παραπάνω ημερομηνία όμως έρχεται σε αντιδιαστολή με πληροφορίες που θέλουν να παρουσιάζεται το φθινόπωρο, καθώς η καθυστερημένη διάθεση του iPhone 4S τον Οκτώβριο του 2011 προκάλεσε νευρικότητα στην αγορά .

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home