Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Download: Mozilla Firefox 14.0.1



Κυκλοφόρησε από την Mozilla η τελευταία stable build του δημοφιλούς Firefox, φτάνοντας έτσι την έκδοση 14.0.1.

Οι πιο σημαντικές αλλαγές περιλαμβάνουν το νέο API που επιτρέπει στους προγραμματιστές να εμποδίζουν τους υπολογιστές στο να μπαίνουν σε standby (χρήσιμο για παρακολούθηση video), έναν ανανεωμένο διαχειριστή λογαριασμών και υποστήριξη πλήρης οθόνης (full-screen) για το Mac OS X 10.7 (Lion), την ανανέωση του Awesome Bar που τώρα χρησιμοποιεί auto-complete κατά την πληκτρολόγηση των διευθύνσεων, όπως επίσης και την ως προεπιλογή ενεργοποίηση του HTTPS για τις αναζητήσεις στο Google .

Ο Firefox 14 έχει επίσης ένα νέο χαρακτηριστικό (απενεργοποιημένο από προεπιλογή) ονόματι "Click To Play" το οποίο δεν επιτρέπει στα Plugins να φορτώνονται αυτόματα.

Με αυτό το χαρακτηριστικό ενεργό, όποιο plugin καλείται να φορτωθεί απαιτείται ρητή άδεια από τον χρήστη για να το κάνει. Για να δώσει άδεια ο χρήστης θα πρέπει απλώς να πατήσει πάνω στο στοιχείο της σελίδας που προσπαθεί να φορτώθεί το Plugin ή να κάνει κλικ στο lego εικονίδιο κοντά στην μπάρα διευθύνσεως για να το ενεργοποιήσει.

Το Click To Play μπορεί να ενεργοποιηθεί γράφοντας about:config στην Awesome Bar και πατώντας το πλήκτρο Enter.

Αναζητήστε το plugins.click_to_play και αλλάξτε την τιμή του σε "true". Επανεκκινήστε τον Firefox και τα plugins δεν θα τρέχουν από μόνα τους στο εξής.

Το Click To Play θα βελτιωθεί (πιθανώς με πιο εύκολο τρόπο για την ενεργοποίηση και απενεργοποίησή του) στις μελλοντικές εκδόσεις του browser.

Download: Mozilla Firefox 14.0.1

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home