Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Switch off των αναλογικών... Switch οn των αετών...



Σκηνές άπειρου κάλους διαδραματίστηκαν στις περισσότερες αλυσίδες ηλεκτρονικών για την αγορά δεκτών DVB-T καθώς ως γνήσιοι Έλληνες, οι περισσότεροι το άφησαν τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να γίνει ένας μικρός χαμός.

Το θετικό είναι ότι για λίγο ξεχάσαμε τα προβλήματα μας και ξεφύγαμε από την μιζέρια. Μπήκαμε και ψωνίσαμε με την γνωστή Αρχοντιά που μας διέπει.

Πέντες δέκτες στην μία μασχάλη, ισόποσα scart στην άλλη. Για την ιστορία, κάποιο αθεόφοβοι πουλούσαν τα scart (που εισάγουν με 1€) 8 & 9 €, αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια, είπαμε στο Ελλάντα ζούμε.

Στο Κωτσόβολο, με τα λίγα ως συνήθως ταμεία, οι ουρές έβγαιναν έξω. Καταναλωτές με τους πολυπόθητους επίγειους ψηφιακούς δέκτες υπό μάλης περίμεναν καρτερικά, να πληρώσουν.

Τα Highlightς του Κωτσόβολου ήταν οι δέκτες της Crystal Audio και της F&U, oι οποίοι κάποια στιγμή άρχισαν να εξαντλούνται, ειδικά οι SD σε κάποια καταστήματα.

Τιμές από τα 29€ οι SD.

Στα Media Markt, αν και με περισσότερα ταμεία, οι σειρές ήταν και εκεί αρκετών μέτρων. Εδώ την τιμητική τους είχαν οι δέκτες της Crypto με τιμή στα 26.9€ για τον SD.

Υπήρχαν και άλλες επιλογές...

Το τι αγόραζαν τώρα, ουδείς γνώριζε. Το κλάμα θα έπεσε μετά στο σπίτι. Αλλά αυτό έχει την μικρότερη σημασία.

Εικόνα να δείχνει το γυαλί και ας πάει στα κομμάτια. Και εσείς μου λέτε για ματρόσκες και HD.

Aγαπητοί μου φίλοι, ο ψαγμένος καταναλωτής που δεν θέλει να πετάξει τα λεφτά του, σαφώς και έχει ψάξει και θα αγοράσει το βέλτιστο δυνατό για αυτόν.

Το πρόβλημα είναι με την μάζα. Εκεί γίνεται το τρελό γλέντι.

Αnyway...

Το Highlight της προχθεσινής μέρας, που ήταν γιορτινή στην ουσία, με τους Αθηναίους να ξεχύνονται στα μαγαζιά για να αγοράσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την είσοδο τους στην... μαγεία της επίγειας ψηφιακής μετάδοσης, ήταν η προσφορά που βρήκαμε σε ένLinkα κατάστημα του Κωτσόβολου (πες με και Dixon).

Με μόλις 9.9€ συντονισμός του επίγειου ψηφιακού δέκτη στο χώρο σας!

Τα σχόλια δικά σας...

Για περισσότερα δεν έχετε παρά να συνεχίσετε την ανάγνωση στο forum του stdv.gr

Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home