Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Διαθέσιμο το Ubuntu για Nexus tablets

 
Με μια απρόσμενη κίνηση η Canonical ανακοίνωσε και επίσημα πλέον ότι το Ubuntu tablet είναι γεγονός. Μάλιστα υπόσχεται πως θα προσφέρει μια μοναδική multitasking εμπειρία, αξιοποιώντας πλήρως τα χαρακτηριστικά του Unity και ιδιαίτερα τον Launcher.

Η συσκευή έχει μοντέρνο σχεδιασμό, λεπτές γραμμές και είναι η είσοδος του Ubuntu στην εποχή της μετά-pc αγοράς. Έτοιμες εφαρμογές και βοηθήματα, όπως το Skype, δημιουργία και επεξεργασία εγγράφων, κανονικό drag&drop, αναπαραγωγή multimedia, πρόσβαση στο διαδίκτυο, προσπαθώντας να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα σε τηλέφωνο, tablet και υπολογιστή.  Δεν έχει κουμπιά, δεν έχει επαναφορές με πολλαπλά tap, για παράδειγμα, κάθε φορά που θέλετε να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη, αρκεί ένα μικρό tap.
Η διαφορά χρήσης και η ανωτερότητα του περιβάλλοντος Unity, έρχεται να επαληθευτεί, με την εμφάνιση στην αγορά του tablet, με ένα σημαντικό πλεονέκτημα, πως οποιαδήποτε ρύθμιση συστήματος δεν αλλοιώνει το παραμικρό σε όποια εφαρμογη έχετε εγκατεστημένη. Οι native εφαρμογές, δεν διαχωρίζονται από τις δικτυακές. ενώ ένα mobile SDK, του μεταφέρει επακριβώς το στυλ του Ubuntu.

Δείτε το στο βίντεο επίδειξης:

Σημειώνεται ότι κανείς δεν γνωρίζει αν θα γίνει τελικά μαζική παράγωγη και και το πότε θα δοθεί στην αγορά. Όπως και να έχει όμως ήδη είναι διαθεσιμη για download ένα image του το οποιο και μπορεί να εγκατασταθεί μόνο σε συγκεκριμένα μηχανάκια όπως είναι το Google Nexus 7 και το Google Nexus 10.

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home