Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Download: Ubuntu 13.04 Wallpapers


Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του διετούς διαγωνισμού που αφορούν την τελική επιλογή των Wallpapers για το Ubuntu 13.04.

Συγκεκριμένα επιλέχθηκαν δεκατρία wallpapers, από ένα σύνολο τριακοσίων και παραπάνω συμμετοχών, συμπεριλαμβανομένου και της tweaked έκδοσης του προ επιλεγμένου Wallpaper, όπου υπεύθυνος σχεδιασμού ήταν ο John Lea μέλος της Ubuntu Design Team.


Όπως θα δείτε και μόνοι σας τα wallpapers ακολουθούν την προσφιλής αισθητική προσέγγιση της canonical, που window-ιζει (sic) επικίνδυνα, κάτι που δεν είναι και ότι καλύτερο για όσους θέλουν έναν διαφορετικό "αέρα" για την επιφάνεια εργασίας τους.

Επίσης αίσθηση προκαλεί η νέα tweaked version του by default wallpaper, όπου δεν είναι λίγοι αυτοί που ακόμα ψάχνουν να βρουν τι είναι αυτό που άλλαξε, έτσι ώστε να αξίζει τον χαρακτηρισμό αυτό.

Παρόλα αυτά όσοι είστε ανυπόμονοι και δεν θέλετε να περιμένετε μέχρι τα τέλη Απριλίου όπου και θα δοθεί στην κυκλοφορία η σταθερή έκδοση του Ubuntu Raring Ringtail, μπορείτε να κατεβάσετε τα wallpapers του 13.04 επισκεπτόμενοι τον παρακάτω σύνδεσμο:

Download: Ubuntu 13.04 Wallpapers

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home