Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Λέτε το Android 5.0 να γίνει τελικά... Android 4.3


Ο καιρός πλησιάζει για την επόμενη έκδοση του Android 5.0 γνωστή και ως Key Lime Pie. Ωστόσο, ο Artem Russakovskii του Android Police δημοσίευσε κάποια στοιχεία που δείχνουν ότι η επόμενη έκδοση του Android δεν θα είναι η παραπάνω αλλά θα εξακολουθεί να ονομάζεται Jelly Bean με αριθμό έκδοσης 4.3. 

INFO

nexusae0_4-26-2013-3-47-47-PM_thumb

Το πρώτο κομμάτι των σχετικών αποδείξεων είναι ένα screenshot από σχετικά αρχεία καταγραφής για τo Nexus 7, που δείχνει ότι το επόμενο build του Android θα είναι το 4.3 JWR23B (το πρώτο γράμμα υποδεικνύει το Jelly Bean, με την ίδια λογική που το IMM76K αναφερόταν στο Ice Cream Sandwich 4.0.4 για το Galaxy Nexus.

INFO

Επίσης ο Russakovskii δημοσίευσε περαιτέρω αποδείξεις με τη μορφή πρόσφατων σχολίων στο επίσημο Chromium Bug Tracker όπου αναφέρεται επίσης ως JWR23B το επόμενο build του Android.

Μετά το συγκεκριμένο post ξεκίνησε ένας πραγματικός αγώνας δρόμου, εύρεσης και συλλογής αποδείξεων, όπου συνοπτικά μπορούμε να τα δούμε παρακάτω:
A Chromium bug discussing running Chrome on JellyBeanMR2 JWR04C
A webrtc bug discussing running Chrome on Nexus 4 JellyBeanMR2 JWQ71B
Qualcomm WLAN driver source code repository with jb-mr2-dev branch.
Two posts by Xianzhu Wang (a Chrome team member) "Support JellyBean MR2 style of systrace" and Import error on Android JB MR2 when trace 'load'. A quick Google search does not reveal any systrace changes in 4.2 (JellyBean MR1) so I don't think it's a typo.
Όπως και να έχει όμως δεν θα πρέπει να σταθούμε στην ονομασία της επερχόμενης έκδοσης αλλά στο γεγονός του κατά πόσο αυτή θα είναι σταθερή, από την στιγμή μάλιστα που θα κυκλοφορήσει με νέα χαρακτηριστικά, καθώς αν θυμάστε όταν πρωτοκυκλοφόρησε η έκδοση 4.2 υπήρχαν αρχικά προβλήματα τα οποία διορθώθηκαν βέβαια στην πορεία.

Εν κατακλείδι τα παραπάνω αποδεικτικά στοιχεία είναι ενδεικτικά και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να περιμένουμε λίγες εβδομάδες ακόμα για να δούμε αν αυτά επαληθευτούν από την Google.

INFO

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home