Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Κατεβάστε Δωρεάν το Tapatalk 4 (Free public beta)

images


Τo Tapatalk είναι ένα επί πληρωμή forum application για Android, iPhone, BlackBerry και Windows Mobile συσκευές. Eίναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να διευκολύνει, ελέω ανάλυσης οθόνης, τη συχνά επίπονη διαδικασία, πλοήγησης σε forum, παρέχοντας εύκολη και άμεση πρόσβαση σε οποιοδήποτε forum έχει ενεργοποιημένο το Tapatalk service .



Κακά τα ψέμματα τo Tapatalk είτε το αγαπάς είτε το μισείς. Όσοι λοιπόν ανήκετε στην πρώτη κατηγορία ή θέλετε να  δοκιμάσετε το Tapatalk 4 - Community Reader (Free public beta), μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα από το Play Store, αρκεί η συσκευή σας να “τρέχει” Android 4.0 ή νεότερη έκδοση.

INFO


Screenshot_2013-05-28-09-46-51

Η νέα έκδοση είναι σχεδιασμένη πάνω στο API του Android 4.0 που σημαίνει ότι το Tapatalk 4 ακολουθεί τις κατευθυντήριες γραμμές του σχεδιασμού Android "Holo". Με μια πρώτη ματιά το Tapatalk 4 φαίνεται, να συμπεριφέρεται ως εν γένη εφαρμογή Android καθώς “δένει” σωστά με το όλο interface, χαρίζοντας σας ταχύτερη απόκριση και ευκολία πλοήγησης.

Screenshot from 2013-05-28 09:14:43

Η νέα του σχεδίαση αλλά και το όλο στήσιμο πάνω στο API του Android 4.0 του επιτρέπει να χρησιμοποιεί Push Notifications και νέα Widgets. Τέλος ένα νέο χαρακτηριστικό που είναι άξιο αναφοράς είναι ότι πλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λογαριασμό για να συνδεθείτε σε αυτό έτσι ώστε ενιαία πλέον να διαχειριστείτε όλους τους λογαριασμούς των φόρουμ σας, κάτι πολύ χρήσιμο για αυτούς που έχουν πολλαπλές συσκευές ή είναι hard core custom ROM χρήστες.

Όσο αφορά τα ελληνικά forum, δυστυχώς αντιμετωπίζει μικρό προβλήματα τα όποια έχουν να κάνουν τόσο με την επανεμφάνιση ενός παλαιότερου bug όπου δεν απεικονίζεται το γράμμα "Φ",  όσο και με την μη ενημέρωση του τελευταίου tapatalk service από τους διαχειριστές αρκετών forum.

Όπως και να έχει δοκιμάστε το και πέστε μας αν μείνατε ικανοποιημένοι ή όχι...
DOWNLOAD

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home