Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



ΟΤΕ: Επεκτείνεται η διαθεσιμότητα υπηρεσιών VDSL 30 και 50 Mbps



Ξεκίνησε η διαθεσιμότητα υπηρεσιών VDSL από καμπίνα, από τον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος σε ταχύτητες 30/2.5Mbps και 50/5Mbps, στις περιοχές των νοτίων προαστίων της Αθήνας, όπως Άλιμος, Αργυρούπολη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Ελληνικό, Ηλιούπολη, Καλαμάκι, Ν. Φάληρο, Τερψιθέα, αλλά και των βορείων προαστίων όπως Βριλήσσια, Μελίσσια, Παλαιά και Νέα Πεντέλη, Φιλοθέη και Ψυχικό.

Οι 1.100 νέες καμπίνες έρχονται να προστεθούν στα περίπου 180 κέντρα σε όλη την Ελλάδα και τις σχεδόν 600 υπαίθριες καμπίνες στην Αττική, αλλά και την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Ξάνθη και τις Σέρρες, που ήδη προσφέρουν τις νέες ταχύτητες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών VDSL στην περιοχή τους με ένα τηλεφώνημα στο 13888, στο www.ote.gr ή στο Δίκτυο Καταστημάτων ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Το ΟΤΕ VDSL αλλάζει την καθημερινή εμπειρία του Internet καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών για μεγάλες ταχύτητες και απεριόριστη τηλεφωνία. Το downloading και το streaming γίνονται πιο γρήγορα από ποτέ, μεγάλα αρχεία μοιράζονται με υπερυψηλές ταχύτητες, ενώ μοναδική είναι η εμπειρία multitasking, με πολλές ηλεκτρονικές συσκευές, ταυτόχρονα, online.

Τα προγράμματα ΟΤΕ Double Play VDSL προσφέρονται σε προνομιακές τιμές για τους 6 πρώτους μήνες, που ξεκινούν από €36,90/μήνα.


Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home