Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Αmazon: Λανσάρει υπηρεσία online πληρωμών αντί του PayPal

 
H Αmazon υπόσχεται να απλοποιήσει δραστικά τις διαδικασίες online αγορών, δίνοντας τη δυνατότητα στους αγοραστές να πληρώνουν μέσου του Amazon.com λογαριασμού τους στα συνεργαζόμενα websites.

Δημιουργώντας την υπηρεσία "Login and Pay with Amazon" ο χρήστης θα μπορεί να πραγματοποιήσει τις αγορές του εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται να κάνει login στο site του εκάστοτε καταστήματος.

Ουσιαστικά πρόκειται για ευθεία αντιπαράθεση της Amazon με την PayPal, από την οποία σκοπεύει να κερδίσει μερίδιο αγοράς, εκμεταλλευόμενη τους 215 εκατομμύρια λογαριασμούς που διαθέτει.

Χάρη στην τεχνολογία και τα API της, η Amazon υποστηρίζει ότι οι πωλητές μπορούν να αντικαταστήσουν τα guest checkouts με επώνυμους πελάτες, για λογαριασμό των οποίων θα είναι εύκολο να εντοπίζονται οι παραγγελίες, να καταγράφεται το ιστορικό των αγορών τους και να γίνονται οι κατάλληλες προτάσεις με προϊόντα προς αυτούς.

Η υπηρεσία φυσικά θα επιβαρύνει τα καταστήματα με ένα ποσστό επί της κάθε πώλησης που θα πραγματοποιείται.

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home