Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



OTE TV: Έρχεται η δυνατότητα εγγραφής (PVR)


Από την επόμενη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμος στους πελάτες του ΟΤΕ ΤV μέσω δορυφόρου, ο νέος αποκωδικοποιητής με ολοκληρωμένες δυνατότητες PVR (εγγραφής σε ενσωματωμένο σκληρό δίσκο) αλλά και νέο, σημαντικά ανανεωμένο μενού. Έτσι οι πελάτες της υπηρεσίας θα μπορούν με χρέωση 4€/μήνα να αποκτήσουν ως χρησιδάνειο τον νέο αποκωδικοποιητή ο οποίος τους επιτρέπει να βλέπουν ένα πρόγραμμα και να εγγράφουν ένα άλλο στον σκληρό δίσκο ή να εγγράφουν δύο προγράμματα την ίδια στιγμή. Ασφαλώς υπάρχει η δυνατότητα προγραμματισμού εγγραφών, όπως επίσης ο προγραμματισμός εγγραφής μίας σειράς επεισοδίων με το πάτημα ενός κουμπιού. Μέσα στις πολλές δυνατότητες του νέου αποκωδικοποιητή, ο οποίος είναι της Technicolor, είναι και το πάγωμα του προγράμματος για 90 λεπτά και η συνέχιση προβολής τους σε κανονικό χρόνο ή σε αργή/γρήγορη κίνηση. Πρέπει να σημειωθεί πως δεν απαιτείται αλλαγή στην καλωδίωση του πελάτη αν επιλέξει να αλλάξει αποκωδικοποιητή.

To νέο μενού της δορυφορικής τηλεόρασης του ΟΤΕ είναι τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά βελτιωμένο, αφού πλέον είναι διάφανο. Μέσα στις επόμενες μέρες θα δημοσιευθεί στο adslgr.com αναλυτικό review τόσο της συσκευής όσο και της υπηρεσίας.
 
Ως προς την γενικότερη πορεία της συνδρομητικής τηλεόρασης του ΟΤΕ, η εταιρεία πλέον μετράει 230.000 πελάτες τόσο στην δορυφορική όσο και στην iptv πλατφόρμα. Η ενοποίηση των δύο πλατφορμών προβλέπεται να γίνει προς το τέλος του 2014. Ο ΟΤΕ ετοιμάζεται να αναθέσει σχετικό έργο στην Huawei η οποία θα αναπτύξει το λογισμικό που θα υποστηρίζει τόσο την δορυφορική μετάδοση όσο και την μετάδοση μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης.

Αρκετά σημαντικό νέο είναι πως μέσα στους επόμενους μήνες, ίσως και πριν το τέλος του 2013, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μέσω ευρυζωνικών συνδέσεων θα μπορούν (χωρίς επιπλέον χρέωση) να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο HD. Παραμένει ερωτηματικό όμως σχετικά με το όριο συγχρονισμού που θα επιβληθεί για την διάθεση της υπηρεσίας (σίγουρα όχι κάτω από 10Mbps) όσο και για το αν η διάθεση του HD περιεχομένου θα ξεκινήσει σε πρώτη φάση από τους χρήστες VDSL.

adslgr.com

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home