Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Διθυραμβικές κριτικές για την πρεμιέρα του 3ου κύκλου του "Sherlock"

 
Μετά από αναμονή δύο ετών, ο Benedict Cumberbatch (ως Σέρλοκ) και ο Martin Freeman (ως Δρ. Γουώτσον) επέστρεψαν με το νέο επεισόδιο του τρίτου κύκλου του «Sherlock» την πρωτοχρονιά στο BBC One. 
 
Σκοπός των δημιουργών της σειράς ήταν να εξηγήσουν πως τελικά ο Sherlock επέζησε της πτώσης που είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν και να δώσουν απαντήσεις σε όλα τα ερωτηματικά που είχαν δημιουργηθεί.

Όπως διαβάζουμε στα βρετανικά μέσα, το νέο επεισόδιο του τρίτου κύκλου με την ονομασία «The Empty Hearse» συγκέντρωσε πολύ θετικές κριτικές και χαρακτηρισμούς όπως
 “ Τόσο διασκεδαστικό που σου κόβει την ανάσα”, “ θριαμβευτική επιστροφή ενός από τους πιο χαρισματικούς, πιο διασκεδαστικούς χαρακτήρες στη βρετανική τηλεόραση”, “απολαυστική και νευρώδης η ερμηνεία του Benedict Cumberbatch”, “καταφέρνει να δημιουργήσει μια αύρα μυστηρίου” “Kαι ο Sir Arthur (ο δημιουργός του Sherlock) όχι μόνο θα το ενέκρινε, αλλά θα το απολάμβανε κιόλας”.

Στην Ελλάδα η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του Sherlock θα γίνει στις 8 Ιανουαρίου και θα προβληθεί αποκλειστικά από τον OTE TV.
 
[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home