Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



To Nova GO τώρα και σε επιλεγμένες συσκευές Android


Από τις 7/2/2014 οι δυνατότητες της Nova φτάνουν ακόμα πιο μακριά, με την υπηρεσία Nova GO να είναι πλέον διαθέσιμη σε κινητές τηλεφωνικές συσκευές και tablet με λειτουργικό σύστημα Android, για να βρίσκονται τα αγαπημένα σας προγράμματα όπου κι εσείς!

Η πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO προσφέρεται δωρεάν και δίνει τη δυνατότητα της ταυτόχρονης χρήσης έως και 2 συσκευών, σε οποιονδήποτε συνδυασμό. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω οποιασδήποτε ενσύρματης ή ασύρματης σύνδεσης στο Internet (δεν είναι διαθέσιμη μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας 3G και 4G). Επίσης είναι διαθέσιμη σε smartphone και tablet με λειτουργικό iOS (iPhone και iPad) και Android, καθώς και σε όλα τα laptop με λειτουργικό Windows 7 και άνω.

Δεν υποστηρίζεται η παρακολούθηση της υπηρεσίας μέσω desktop PC, τηλεοράσεων ή monitor και προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για ιδιωτική θέαση. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε desktop PC για την παρακολούθηση της υπηρεσίας είναι απαραίτητο να προβείτε άμεσα στην αλλαγή / ανανέωση της συσκευής σας.

Για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία ανανέωσης συσκευών ή για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της υπηρεσίας www.nova.gr/novago ή καλέστε στο 18345 (αστική χρέωση/λεπτό).

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home