Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



H Samsung ετοιμάζει δίκτυο καταστημάτων



H Samsung ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στην αγορά τής λιανικής, αφού σε συνεργασία με την Carphone Warehouse, μεγάλη εταιρεία retail στις τηλεπικοινωνίες, θα ανοίξει δίκτυο καταστημάτων στην Ευρώπη.

Οι δύο εταιρείες είχαν συνεργαστεί ανοίγοντας το 2013 τρία καταστήματα - πιλότους στην Ισπανία, και στη σημερινή ανακοίνωση αναφέρεται πως προβλέπεται επέκταση του δικτύου με πάνω από 60 νέα καταστήματα σε χώρες της δυτικής Ευρώπης.

Οι χώρες που αρχικά θα δραστηριοποιηθούν οι δύο εταιρείες είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία, η Γερμανία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Σουηδία και η Ολλανδία.

Η Carphone Warehouse έχει δίκτυο στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία με αυτή την ονομασία, και στις υπόλοιπες χώρες που δραστηριοποιείται χρησιμοποιεί την επωνυμία Phone House.

Τα καταστήματα θα είναι πολυτελή και βεβαίως θα πωλούν αποκλειστικά προϊόντα της Samsung, ενώ θα χρησιμοποιείται η τεχνογνωσία και τα εργαλεία πωλήσεων της CW.
[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home