Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Flappy Bird: Ετοιμάζεται νέα έκδοση του δημοφιλούς Game


Ο δημιουργός του Flappy Bird, Dong Nguyen, επέστρεψε, και αποκάλυψε πως ετοιμάζει νέα έκδοση του δημοφιλούς mobile παιχνιδιού, η οποία μάλιστα θα είναι καλύτερη από την πρώτη.

Το Flappy Bird δεν είχε γίνει τόσο διάσημο από την αρχή της κυκλοφορίας του. Παρόλο που είχε κυκλοφορήσει για Android και iOS από τον προηγούμενο Μάιο, ο δημιουργός του έπρεπε να περιμένει μέχρι τον Φεβρουάριο για να δει το game του να σκαρφαλώνει στην κορυφή των προτιμήσεων.

Όταν ο Dong Nguyen απέσυρε το παιχνίδι του από το App Store και από το Google Play - παρά τα 50.000 δολάρια που είχε ως έσοδα καθημερινά - εξαφανίστηκε και από το Twitter. Επέστρεψε όμως, απαντώντας σε ερωτήσεις των followers του, πάνω στο τί τον ενέπνευσε να φτιάξει το παιχνίδι, και για το εάν σκοπεύει να το επανακυκλοφορήσει.

Οι πραγματικοί λόγοι που ανάγκασαν τον Nguyen να αποσύρει το παιχνίδι δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δε μπορούσε να αντέξει το άγχος που του είχε δημιουργηθεί από τη μεγάλη επιτυχία.

Φήμες πάντως λένε ότι η Nintendo σκόπευε να κατάθεση μήνυση ενάντια στον Nguyen διότι στο Flappy Bird εμφανιζόταν ο εμβληματικός χαρακτήρας της εταιρείας Mario, όπως επίσης και το ότι είχε δεχτεί μέχρι και απειλές κατά της ζωής του.

Όλα αυτά, οδήγησαν σε μια σειριά από tweets από μέρος του, στις 8 Φεβρουαρίου, ανακοινώνοντας ότι θα αποσύρει το παιχνίδι από τα Stores.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home