Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Ανακοινώθηκαν τα "Windows 8.1 with Bing"


Η Microsoft επιβεβαίωσε τις φήμες για το project Windows 8.1 with Bing που πρώτη φορά διέρρευσε πριν από τρεις περίπου μήνες, με το νέο λειτουργικό να αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση τεχνολογίας Computex.

Στόχος της Microsoft είναι να διαθέσει το νέο λειτουργικό σε χαμηλή τιμή, βοηθώντας έτσι τους κατασκευαστές υπολογιστών να πετύχουν μειωμένες τιμές στα προϊόντα τους, ώστε να αυξηθούν οι πωλήσεις υπολογιστών με προεγκατεστημένα Windows.

Το Windows 8.1 with Bing, θα είναι η τελευταία έκδοση των Windows 8.1 με τα τελευταία updates, με τη μηχανή αναζήτησης Bing, να είναι προεπιλεγμένη στον Internet Explorer, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και κάποια Windows 8.1 tablets με κάποια έκδοση του Office προεγκατεστημένη.

Το νέο λειτουργικό θα είναι διαθέσιμο μόνο με αγορά νέου υπολογιστή από τους συνεργάτες της Microsoft, ενώ φαίνεται πως θα εμφανιστούν αρκετά tablets στην αγορά με το Windows 8.1 with Bing, ώστε η εταιρία να ανταγωνιστεί τη Google και το Android.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home