Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Η Mozilla συνεργάζεται με το Tor Project



Η Mozilla ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το Tor Project και το Center of Democracy & Technology, σχηματίζοντας την πρωτοβουλία Polaris.

Ξεκινώντας με τις συστάσεις, η Mozilla είναι ο οργανισμός πίσω από τον Firefox, το Center of Democracy & Technology είναι μια ομάδα υπεράσπισης για τα ψηφιακά δικαιώματα και το Tor (The Onion Router) είναι ένα σύστημα που δίνει στους χρήστες του τη δυνατότητα ανωνυμίας στο Internet.

Ο σκοπός της συνεργασίας με την ονομασία Polaris, είναι η ιδωτικότητα του χρήστη κατά την περιήγησή του στο Διαδίκτυο, με τον Firefox να έχει περισσότερες δυνατότητες προστασίας της ιδιωτικής ζωής.

το Tor Project θα δουλεύει παράλληλα με τους προγραμματιστές του Mozilla για να βοηθήσει στην ανάπτυξη του αρχικού πηγαίου κώδικα του Firefox με αυξημένη υποστήριξη από το δίκτυο Tor.

Στη συνέχεια η Mozilla θα αναλάβει τη φιλοξενία των δικών της Tor middle relays κάτι που αναμένεται να κάνει πιο γρήγορες παγκοσμίως τις συνδέσεις Tor.

Τέλος, δεν αποκλείεται όλα αυτά να γίνουν απλούστερα για τον χρήστη με ένα απλό κουμπί στον browser.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home