Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Στο OTE TV ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος


Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος εντάσσεται στη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών OTE SPORT του OTE TV από όπου θα μεταδίδει αγώνες από τις κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς διοργανώσεις που φιλοξενεί ο ΟΤΕ TV, αλλά και παρουσία-σχολιασμό στις αθλητικές εκπομπές των OTE SPORT.

«Στη διαδρομή, σχεδόν 30 χρόνων, στην τηλεόραση, υπήρξα τυχερός γιατί βίωσα μερικές από τις κορυφαίες στιγμές του ελληνικού και διεθνούς ποδοσφαίρου καθώς και όλες τις αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο η εικόνα φτάνει στον τηλεθεατή. Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και τιμή που γίνομαι μέλος της ομάδας των OTE SPORT, των καναλιών που αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξη τους στα σπορ», ανέφερε ο Σωτηρακόπουλος σχολιάζοντας την ένταξή του στη δημοσιογραφική ομάδα του ΟΤΕ TV.

Από την άλλη, ο Διευθυντής του ΟΤΕ TV, Δημήτρης Μιχαλάκης, δήλωσε: «Η ποιοτική δημοσιογραφική και τεχνική κάλυψη σε όλα τα σπορ από μία ομάδα με εμπειρία και αγάπη για τον αθλητισμό, έχουν οδηγήσει τα κανάλια OTE SPORT στην κορυφή της προτίμησης των συνδρομητών μας. Με χαρά καλωσορίζουμε στη δυνατή ομάδα των OTE SPORT τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, έναν δημοσιογράφο που γνωρίζει όσο λίγοι το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

Το... βάπτισμα του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στον αέρα του ΟΤΕ TV θα γίνει την Κυριακή 18 Ιανουαρίου για τη μετάδοση του αγώνα Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ για την 22η αγωνιστική της Premier League, που θα προβληθεί στις 18.00 στο OTE Sport 1HD. Επίσης, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου θα καλύψει απευθείας από το «Στάμφορντ Μπριτζ» το ντέρμπι Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτυ για την 23η αγωνιστική της Premier League, που θα μεταδώσει το OTE Sport 4HD στις 19:30.

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home