Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



H Samsung επιλέγει την ασύρματη φόρτιση

samsung wireless charging

Τον δρόμο της εγκατάλειψης των καλωδίων επιλέγει η Samsung, με το Galaxy S6 να φέρεται ως η πρώτη συσκευή που θα υποστηρίζει την εν λόγω τεχνολογία.

Η Samsung, σύμφωνα με το ReadWrite επιδιώκει να παρουσιάσει μία λύση ασύρματης φόρτισης, η οποία να μπορεί να λειτουργεί με όλα τα γνωστά πρότυπα και πρωτόκολλα φόρτισης, αρχικά στο Samsung Galaxy S6 και αργότερα σε άλλα μοντέλα που αναμένεται να παρουσιάσει στην παγκόσμια αγορά.

Όπως δηλώνουν τα στελέχη της κορεάτικης εταιρείας, η Samsung ασχολείται με το θέμα της ασύρματης φόρτισης τα τελευταία 5 χρόνια, ενώ θα πρέπει να αναμένεται ότι η εν λόγω τεχνολογία θα κάνει την εμφάνισή της και σε άλλα προϊόντα της Samsung πέρα από τα smartphones και τα tablets.

Η πρώτη εμφάνιση της τεχνολογίας ασύρματης φόρτισης για την Samsung θα είναι στην επερχόμενη ναυαρχίδα της, το Galaxy S6, για το οποίο το SamMobile τονίζει ότι θα έχει μη αποσπώμενη μπαταρία, λόγω της μεταλλικής κατασκευής του και του πολύ λεπτού προφίλ του.

Η Samsung, με ανάρτηση στο επίσημο blog της, σημειώνει ότι θέλει να κάνει την ασύρματη φόρτιση ένα πρότυπο στις συσκευές της, επομένως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η αρχή θα γίνει με το Galaxy S6 και θα ακολουθήσουν ποικίλες προτάσεις στο κοντινό μέλλον.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home